Zlozvyky lásky, ktoré vedú k záhube vzťahu

Ak to preháňate s citmi či s nedôverou, váš vzťah nemusí vydržať.

23.12.2016 17:00
hádka, rozchod Foto:
Správate sa priam šialene?
debata

Problémy ignorujete

Malé neriešené problémy môžu narobiť veľké problémy. Vyhýbanie sa konfrontácii, potláčanie nespokojnosti a maska nezáujmu dokáže vzťah pomaly nahlodávať zvnútra. Jedného dňa zistíte, že váš bezproblémový vzťah je jedno veľké nešťastie. A nedá sa pohnúť inam, len k rozchodu.

Nedôvera

Upodozrievanie z jednej či z druhej strany, večná kontrola, telefonáty, sms-ky… Ani na chvíľu nemáte pokoj, pretože jeden z vás je neustále v strehu. Čo ak… Nedôvera k partnerovi vám nedá spávať, neustále napätie vás núti robiť veci, ktoré do pokojného vzťahu nepatria. Len málo mužov v takomto zväzku zostane.

Priveľa lásky

Milujete ho. A veľmi. Ale zo svojich citov nedokážete ubrať v žiadnej situácii. A tak ho láskou priam otravujete. Večné nežnosti na verejnosti, bozkávanie, zdrobneniny, neadekvátna starostlivosť z neho robia hračku vo vašich rukách. A takáto pozícia sa mužom nepáči.

Večná kritika

Namiesto chvály len kritizujete. Stále dookola mu vyčítate jeho prešľapy, hoci sa stali naozaj dávno. Vŕtate sa v minulosti, často na ňu poukazujete a on už nemá silu sa brániť. V podstate pred vami rezignoval, ale takýto stav nebude trvalý. Ak pretečie jeho pohár trpezlivosti, buchne dvermi a už sa nevráti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #kritika #konflikt #city

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...