Ako ho dostanete do postele vždy, kedy sa vám zachce?

Muži milujú, keď ich žena prekvapí... A v sexe to platí dvojnásobne.

26.01.2016 15:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Ako ho dnes prekvapíte?
debata

Staňte sa preňho tou, s ktorou nuda v posteli nehrozí. A pripravte mu horúce prekvapenie.

Sexi kuchárka

Nielenže partnera prekvapíte skvelou večerou, ktorou sa trafíte priamo do jeho chuti. Vy urobíte čosi navyše – oblečiete sa len do sexi zásterky. A pod ňou už nič. K tomu sexi lodičky, červený rúž, upravené vlasy a hotovo! Presvedče sa, či váš partner stihne vôbec ochutnať z pripraveného jedla… Zrejme príde na rad až po vášnivom sexe.

Dráždivá fotka

V čase smartfónov ho môžete do postele prilákať aj prostredníctvom fotky. Nie, nezamerajte sa na nič extrémne vulgárne. Ale skvelá dráždivá fotografia, prostredníctvom ktorej lákate partnera na sexuálne radovánky, rozhodne zaberie. Chce to len dobrý nápad plný zmyselnosti… Napríklad sa zahrajte na jeho šéfku. Prísny účes, okuliare a zodvihnutý prst – ale tento „look“ skombinujte napríklad so sexi podväzkami.

Sex v aute

Je váš drahý v práci dlhšie? Tak mu navrhnite, že ho prídete vyzdvihnúť autom. A tu sa už medze nekladú. Pod kabát si oblečte niečo naozaj sexi, ale najmä čosi, čo sa ľahko vyzlieka. Aj v aute. Vášho drahého vyzdvihnite a následne zamierne na odľahlé miesto. Zahoďte kabát a predveďte mu vaše zvodné oblečenie. A splňte všetky jeho tajné predstavy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #auto #kuchyňa #zvádzanie #prekvapenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...