Trúfla si na to, čoho sa desia aj ženy o polovicu mladšie: Pamela Anderson dobyla Paríž bez mejkapu a vyslala silný odkaz

Počas dekád trvajúcej kariéry bola ikonou krásy, sexidolom, ženským vzorom aj mužskou túžbou. Neradí sa síce k hviezdam, ktoré by boli premenlivé ako chamelón, ale to neznamená, že nedokáže prekvapiť.

05.10.2023 00:30
Pamela Anderson Foto:
Herečka Pamela Anderson sa bez mejkapu objavila aj na prehliadke Victoria Beckham Jar/Let 2024 v Paríži.
debata

Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson tak urobila aj počas svojej účasti na parížskom týždni módy, kde sa objavila na niekoľkých prehliadkach – medzi inými u Isabel Marant, Vivienne Westwood či Victoria Beckham. Na všetky dorazila absolútne nenalíčená – s tvárou oslobodenou od akýchkoľvek dekoratívnych prostriedkov, „nahou“ vo svojej prirodzenosti. A zároveň prirodzene a šarmantne krásna.

Cindy Crawford Čítajte viac Dlhé vlasy a vek 50 či 60 plus? Slávne ženy vedia, ako na to - toto sú účesy, ktoré pristanú každej dáme

Fakt, že sa 56-ročná plavovláska a niekdajšia sexbomba zo stránok Playboya či seriálu Pobrežná hliadka rozhodla pre takýto odvážny krok, nezostal bez povšimnutia. Komentovala ho napríklad americká herečka Jamie Lee Curtis, aktuálna držiteľka Oscara.

Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

„Revolúcia prirodzenej krásy sa začala,“ napísala herečka na svojom Instagrame. „Som skutočne ohúrená týmto gestom odvahy a rebelstva,“ napísala Lee Curtis na margo toho, že Anderson sa bez mejkapu rozhodla prísť na podujatia, ktoré sú najfotografova­nejšie vôbec a na ktorých sa zvyčajne hostia snažia dokonalo pózovať a vyzerať.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel Marant Jar/Leto 2024 v Paríži bez mejkapu.

Ako Pamela Anderson sama poznamenala v rozhovore pre magazín ELLE, nový „nahý“ štýl bez líčidiel je pre ňu „oslobodzujúci, zábavný a tak trošku rebelský“. „Všimla som si, že všetci tí ľudia nosia fakt komplikované líčenie, je to teraz veľký trend. Som to celá ja, že chcem ísť proti trendu a urobiť opak,“ vysvetlila.

pamela1999 Čítajte viac Ani štipku! Pamela Anderson poriadne prekvapila. Na ostrosledovanú akciu prišla bez mejkapu... A výsledok? Krásna

Portál však podčiarkol aj osobnejší rozmer Andersonovej rozhodnutia. Súvisí s úmrtím jej dvornej vizážistky Alexis Vogelovej, ktorá podľahla rakovine prsníka. „Bola najlepšia. A odkedy sa to stalo, cítila som, bez Alexis, že bude lepšie, ak nebudem nosiť mejkap,“ prezradila Pamela Anderson pre magazín ELLE.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson sa bez mejkapu objavila... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson sa bez mejkapu objavila aj na prehliadke Andreas Kronthaler For Vivienne Westwood Jar/Let 2024 v Paríži.

Zmena v jej živote nastala aj s pribúdajúcim vekom a netýka sa len líčenia, ale aj obliekania. „Už sa obliekam pre seba, pre nikoho iného,“ uviedla. Pre módnik tiež prezradila, že je to niekedy náročná výzva, ale je dôležité, aby ženy chápali, že sú „dosť dobré a že sú krásne“. „Rada používam slovo life-ing a nie aging (voľný preklad žitie namiesto starnutia).“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Pamela Anderson #Paríž

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...