Rovno zastrihnutá ofina, tmavá farba, extra natupírovaný drdol! Ani Renée Zellwegerovej to s účesmi vždy nevyšlo

Oscarová Renée Zellweger má za sebou neúrekom premien. Pred filmovými kamerami sa menila celé desaťročia, bola z nej slávna Bridget Jones aj skvelá Gudy Garlandová, ktorá jej vyniesla Oscara. Slávna Američanka oslavuje 55 rokov.

25.04.2024 15:00
Renée Zellweger Foto:
Renée Zellweger v roku 2000.
debata

Od momentu, kedy sa v roku 1992 ako 22-ročná predviedla v prvom filme, stvárnila takmer 50 úloh. Rodená modrooká blonďavá Texasanka, ktorá 25. apríla oslavuje 55 rokov, zaujala publikum i kritiku aj výkonmi v snímkach Jerry Maguire, Chicago alebo Návrat do Cold Mountain, ktorý jej priniesol prvú sošku Oscara.

Renée Zellweger v roku 2000.
Renée Zellweger v roku 2008.
+6Renée Zellweger v roku 2005.

Jej najslávnejšou rolou je bezpochyby Bridget Jonesová, ktorou sa prvý raz stala vo filme Denník Bridget Jonesovej v roku 2001. V roku 2004 sa objavilo pokračovanie Bridget Jones: S rozumom v koncoch. Tvorcovia sa odvtedy snažili natočiť ďalšie pokračovania, čo sa podarilo až v roku 2016, kedy vznikol film Dieťa Bridget Jonesovej. Bláznivá a nesmierne očarujúca Londýnčanka sa o slovo prihlási ešte raz – jej príbeh príde na filmové plátna už v roku 2025.

Red Carpet Event for "The Thing About Pam" Čítajte viac Predstaviteľka Bridget Jonesovej sa bude vydávať! A vybrala si fakt dobre, tu je jej o 10 rokov mladší britský krásavec

Množstvo filmov, ktoré nakrútila, ju často priviedli na červené koberce ich premiér. Stala sa zbožňovanou hviezdou gala podujatí, na ktorých ju často sprevádzali slávni muži, jej partneri. Okrem iných medzi nich patrili Jim Carrey, Kenny Chesney či Bradley Cooper – viac tu.

 Renee Zellweger a Ant Anstead.
Jim Carrey a Renée Zellweger.
+7Country hviezda Kenny Chesney.

A hoci väčšinou sa pred objektívmi usmievala očarujúca blondínka so skvelými vlasmi, predsa len sa aj takej slávnej herečke občas pritrafil účes, ktorý jej nesadol na 100 percent. Dialo sa to skôr v minulosti, kedy experimentovala napríklad aj s rovno zastrihnutou ofinou, vlasmi v žltom odtieni či, naopak, s tmavou farbou. Pozrite si v našej galérii (vyššie) menej vydarené účesy Renée Zellwegerovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Renée Zellweger

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...