Na túto krásu veľa netreba, ale Margot Robbie dokáže aj experimentovať. Nalíčte si pery podľa nej

S povesťou jednej z najkrajších herečiek súčasnosti asi neprekvapí, keď povie, že sa v súkromí takmer nelíči.

14.03.2024 10:00
Margot Robbie Foto:
Herečka Margot Robbie sa pohrala s farbou pier a nechala si ich nalíčiť tónom v hnedom nádychu.
debata

Austrálska hviezda Margot Robbie, predstaviteľka bábiky Barbie z rovnomenného filmu, však zároveň dodáva, že keď príde na slávnostné udalosti, je omnoho odvážnejšia. A s podobou svojho líčenia aj precíznejšia.

96th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Nežná krása Lawrenceovej či Dunstovej, odvážne výtvory na hlavách aj šperky za milióny - toto sú najlepšie podoby hviezd z Oscarov

Počas nedávneho oscarového víkendu sa to dalo vidieť viackrát. Plavovláska sa neobjavila len na 96. ročníku cien Americkej filmovej akadémie, ale tiež na párty magazínu Vanity Fair alebo na večeri organizovanej módnym domom Chanel.

Herečka Margot Robbie sa pohrala s farbou pier...
Herečka Margot Robbie na podujatí Chanel's 15th...
+5Herečka Margot Robbie sa pohrala s farbou pier...

S francúzskou značkou stále tiež spolupracuje ako ambasádorka a práve pri líčení používa aj jej produkty. Na slávnostný večer vyrazila s perami, ktorých odtieň zaujal obdivovateľov a obdivateľky jej krásy, ale aj médiá.

Herečka Margot Robbie na podujatí Chanel's... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chanel 15th Annual Pre-Oscar Awards Dinner Herečka Margot Robbie na podujatí Chanel's 15th Annual Pre-Oscar Awards Dinner.

„Trochu sme sa pohrali s teplými farebnými tónmi a takpovediac makovými perami. Červená s podtónom hnedej farby,“ prezradila Robbie, ktorá použila rúž Rouge Alluer Velvet Nuit Blanche s matnou textúrou a intenzívnym farebným tónom v odtieni 04:00.

Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto Čítajte viac Vďaka za to, čo dnes nosia ženy, jej patrí právom. Za kontakty s nacistami aj kritika: Chanel pozná každý, ale kto vlastne poznal Gabrielle?

„V mojom bežnom živote mám make-up celkom jednoduchý a potom trochu dobrodružnejší, keď je to vzhľad z červeného koberca. Pohrám sa s rôznymi farbami a výrobkami. Ale v skutočnom živote pravdepodobne používam iba päť rôznych vecí,“ prezradila spoluproducentka najziskovejšieho filmu minulého roka. Inšpiráciu na jej líčenie nájdete v galérii. A nielen na líčenie zo spomenutej večere, Margot Robbie je totiž chameleón.

Herečka, režisérka a producentka Eva Longoria v...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.
+20Herečka Charlize Theron v kreácii Christian...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #Margot Robbie #pery

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...