10 najlepších líčení a účesov televíznych hviezd: Pozrite sa, boli nádherné!

Nedávne ceny Emmy neboli len oslavou televízneho hereckého triumfu a módy, mnohé dámy ohurovali krásou.

21.09.2018 07:00
debata

K nej im veľmi často pomáhajú aj špičkoví vizážisti a kaderníci, ktorí sú v časoch sezóny Emmy, ale aj Zlatých glóbusov či Oscarov vyťažení na maximum.

Počas pondelňajšieho vyhlásenia televíznych cien zaujali dámy často dramatickým lookom s inšpiráciou zo zlatej éry Hollywoodu. Čoraz častejšie sa však presadzuje aj trend prirodzenosti a jemnosti. Tá je často v kontraste s bohato zdobenými a luxusnými kreáciami.

Hviezda Hry o tróny Emilia Clarke mala na sebe...
Sarah Paulson sa radí medzi najpôvabnejšie...
+7Nádherná ozdoba vo vlasoch zo živých kvetov...

Posledné roky priniesli do pozornosti výraznejšie a excentrickejšie farebné tóny rúžov či očných tieňov. Bolo to vidieť napríklad na Tracee Ellis Rossovej a jej oranžovo-fuchsiovej kombinácii či napríklad na perách Sarah Paulsonovej.

Naopak trend nahého líčenia vzývala napríklad Emilia Clarke alebo herečka Mandy Moore, ktorej však k žiarivému looku pomohlo použitie bronzera.

Dolu nájdete výber trojice dám z večera Emmy, my sme ich však vybrali rovných desať, medzi nimi napríklad aj Scarlett Johansson či Jessicy Bielovej. Aj s popismi ich „lookov“ si ich pozrite v galérii vyššie.

Evan Rachel Wood

Nádherná ozdoba vo vlasoch zo živých kvetov... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
10 najlepších lookov z Emmy - líčenie a vlasy - Evan Rachel Wood Nádherná ozdoba vo vlasoch zo živých kvetov urobila z herečky Evan Rachel Woodovej jednu z najcitovanejších dám v "beauty" rubrikách. Kvetinová ozdoba držala elegantný chignon. Dramatickejší ráz dodávala potom vzhľadu farba na perách - išlo o brusnicový odtieň.

Mandy Moore

Bronz, prirodzenosť a jemné líčenie - to je... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
10 najlepších lookov z Emmy - líčenie a vlasy - Mandy Moore Bronz, prirodzenosť a jemné líčenie - to je základ vzhľadu herečky Mandy Mooreovej, ktorej vizážista volil veľmi prirodzené odtiene na kolorovanie viečok aj pier. Celkový "leisure" look ešte umocnili nedbalé, akoby plážové vlny vo vlasoch. Po takých túži nejedna dáma.

Sara Paulson

Sarah Paulson sa radí medzi najpôvabnejšie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
10 najlepších lookov z Emmy - líčenie a vlasy - Sarah Paulson Sarah Paulson sa radí medzi najpôvabnejšie seriálové herečky. Jej voľba dramatického čokoládového rúžu v kombinácii so zvýraznenými mihalnicami a nahladko zopnutým copíkom vlasov s medovými odleskami vyzerala skvelo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Evan Rachel Wood #móda #účes #líčenie #Emmy #trend #Sarah Paulson #Claire Foy

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...