Halle Berry sa udržiava vo forme aj v karanténe! Ako cvičí? Tu sú jej tipy

Iba nedávno opäť očarila, keď sa predviedla na Instagrame zabalená do vankúša v rámci jednej z internetových výziev. Ako sa herečka Halle Berry stará o svoje telo v karanténe?

22.04.2020 13:04
debata

Hollywoodska hviezda a držiteľka Oscara prezradila pre magazín Women's Health, že svoj denný režim cvičenia prispôsobila situácii. Rozhodne však nerezignovala, stále je aktívna a dokonca do toho zapojila aj syna Macea, ktorého otcom je herec Oliver Martinez.

„Snažím sa tu a tam venovať pohybu desať minút – tak, aby som počas dňa nazbierala aspoň polhodinu, ktorú som strávila cvičením,“ prezradila pre portál magazínu herečka. Na cvičenie využíva napríklad gumy s odporom, vlastnú kolekciu, ktorú už nejaký čas propaguje. Cvičí s vlastným telom a do „workoutu“ zapojila aj šesťročného syna Macea.

„Sadnem si na stoličku, on si ľahne na moje nohy a ja tak urobím pár extenzií na nohy,“ opísala 54-ročná Berry. Jej deň sa vraj začína zvyčajne pár cvikmi na pevné bruško. „Urobím pár sed-ľahov alebo plankov hneď ráno. Vtedy mám chvíľu pre seba, keď deti ešte spia a netreba chystať hneď raňajky,“ komentovala. Nohy a stehná spoločne s pozadím trénuje pomocou výstupov na pevnú stoličku. Často k tomu pridá závažie do rúk. A tiež sa nevyhýba klikom na pevnejšie ramená a hrudné svalstvo.

„Akokoľvek náročné to je pre nás v rámci našej zvyčajnej rutiny, myslím si, že by sme mali pamätať, že v súčasných chvíľach musíme byť k sebe jemnejší. Toto je nepríjemný čas, chvíle stresu a všetci máme toho naložené dosť. Nemusíme sa snažiť o veľké veci, veľké výsledky. Skrátka to len nejako udržme,“ navrhla herečka vo svojom príspevku pre magazín.

Jej rada pre iné mamičky a ženy, ktoré zostali doma, znie, aby sa hýbali, keď môžu a tak, aby sa pri tom cítili dobre. „Zapojte do akcie aj deti. Užite si to, ako sa dá,“ dodala Halle Berry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Halle Berry #koronavírus #karanténa

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....