Ženy, ktorým sa plnia sny robia tieto štyri veci

Ak máte svoj sen, netreba o ňom iba básniť, ale pre jeho zhmotnenie aj niečo spraviť. Nezáleží, či chcete nájsť muža svojho života, novú prácu, alebo životnú zmenu.

28.06.2019 17:00
sny - plány - snívanie - lietanie v oblakoch Foto:
Milovať a snívať nestačí. Začnite konať.
debata

Existuje manuál, ktorý vypracoval kouč Jean Walters a mal by zhmotňovať sny do reality. Jeho návod nie je vôbec zložitý.

Nepoliehajte sa na zákon príťažlivosti a konajte

Je krásne mať doma tabuľu snov, myslieť na to, po čom vám srdce piští, ale ak sa budete spoliehať, že si všetko pritiahnete do života len silou pozitívnej myšlienky, Jean Walters tvrdí, že budete pravdepodobne sklamaní. Pretože ak ide o sny, niekedy netreba byť šedou myškou, ale dychtivou Amazonkou.

Dajte do toho emóciu

Ľudia, ktorí dosiahli svoje sny svorne tvrdia, že ich dosiahli vďaka tomu, že do myšlienky dali emóciu. Vášeň, skutočnú energiu, ktorá ich ako parnú lokomotívu hnala dopredu aj vtedy, ak bolo potrebné ísť hore kopcom. Emócie sú totiž najsilnejšou motiváciou. Omnoho silnejšou ako napríklad racionálne rozhodnutia. Preto ak vložíte do veci srdce, tak ho nasledujte.

Milujte svoje sny

Je to podobné, ako keď milujete partnera. Nevidíte prekážky, nevidíte riziká, skrátka idete. Ak máte o svojich snoch pochybnosti, tak s nimi „nikdy neuzatvoríte manželstvo“. Milujte sny, ktoré sa majú stať vašim životom. Dosiahnete ich ľahšie.

Buďte aktívnou

Milovať a snívať nestačí. Jean Walters otvorene hovorí, že za zhmotnením snov do reality stojí aktívny postoj. Chcete svoju reštauráciu? Začnite kurzom varenia. Túžite po jazde na motorke? Bez učenia sa na testy v autoškole to nepôjde. Stanovte si všetko, čo na ceste k snu potrebujete zdolať a vykročte. Jean Walters tvrdí, že aj cesta na najvyšší vrch sveta sa začína prvým krokom po rovine.

Robte veci ako úspešní

Je to dôležité. Pretože mnoho ľudí má svoje sny a mnoho o nich celý život iba sníva. Ak ich chcete aj prežiť, pozorujte tých, ktorí o snoch nielen hovoria, ale si ich aj plnia. Čo robia, akí sú, ako sa správajú. Kopírovanie v tomto prípade rozhodne nie je na škodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sny #aktivita #úspech #priania

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...