Valentínske havárie! Pozor, nech vaša láska neskončí v sadre

Aj počas sviatku zamilovaných sa môžu udiať kuriózne nehody a nešťastia, ktoré namiesto večera plného vášne prinesú zdravotný problém či napríklad poriadnu hrču na hlave.

13.02.2013 14:00
Valentínske havárie! Pozor, nech vaša láska... Foto:
Valentínske havárie! Pozor, nech vaša láska neskončí v sadre
debata

Slovensko, kde čoraz viac párov oslavuje Valentína, nie je výnimkou v podobných bizarných prípadoch vyznávania lásky a citov. Kuriózne prípady, ktoré sa stali 14. februára, zaznamenala aj jedna z domácich poistovní.

Klientka poisťovne dostala od priateľa valentínsky darček na posteli obsypanej lupeňmi z ruží. Šťastná skočila na posteľ, ale tá bola príliš mäkká, a tak nešťastne sa odrazila, že si zlomila členok. Liečba sa navyše skomplikovala a museli jej nohu operovať.

Ďalší z klientov chcel romanticky prekvapiť svoju priateľku a s kyticou ruží jej chcel zaželať pekného Valentína. Chcel to urobiť netradične, tak sa rozhodol, že za milou vylezie po hromozvode až na balkón. Nakoľko držal aj kyticu, zle sa zachytil a padol. Namiesto romantiky priateľka zachraňovala priateľa, lebo si rozbil hlavu a zlomil ruku. Navyše, tŕne mu spôsobili tržné rany na tvári.

V oboch prípadoch to napokon dopadlo dobre a ich „účastníci“ sa dali do poriadku. Buďte však obozretní, aby ste do zoznamu valentínskych havárií nepribudli aj vy či vaša zanietená polovička.

Text: TASR, Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....