Do kože obliekla aj prezidentku Čaputovú, teraz vypustila šelmy v Ostrave. Farah Kimia nadchla hostí pompéznou šou

Industriálne priestory areálu Dolných Vítkovic v pozadí, za železnými monštrami popolavé nebo, cez ktoré prebleskujú občasné lúče naznačujúce západ slnka. Do toho priestory zelenej strešnej záhrady a hostia usadení za sklom interiéru sledujúci dianie spoza okien... šelmy sa dostali do prírody, my musíme zostať v bezpečí. Alebo vlastne aj nie...

03.05.2024 11:15
Modelka na prehliadke Farah Kimia v priestoroch... Foto:
Modelka na prehliadke Farah Kimia v priestoroch Dolných Vítkovíc v Ostrave. Kimia prezentovala novú kolekciu v rámci programu sekcie ÚNOS by Virvar na akcii fest1val.
debata (1)

Prehliadka kolekcie dizajnérky Farah Kimia, ktorá sa vo štvrtok večer prezentovala na akcii fest1val v Ostrave v rámci programu sekcie ÚNOS, bola zatiaľ jedným z ukážkových momentov toho, čo dokáže ponúknuť unikátne prostredie nového multižánrového podujatia.

Naniche, ktorú predstavila Natalie Dufková Čítajte viac Obaliť ženské telo do luxusného materiálu a nebyť prvoplánová... to sa jej podarilo! Dizajnérka Dufková miluje, keď ženy v jej šatách žijú

„Keď mi kamarátka Eva zavolala, že má v pláne projekt a povedala mi, že má pre mňa vymyslenú neskutočnú ideu, bola som veľmi zvedavá. Pricestovala som do Ostravy, pozrela si Dolné Vítkovice. Lokácia sama osebe je úplne inšpiratívna. Myslím si, že sa to k mojim odevom hodí. Mám z toho strašnú radosť. Musím povedať, že som ani nebola nervózna. Dolné Vítkovice sú krásne, má to úplne inú energiu a fakt som pyšná,“ reagovala bezprostredne po módnej šou Farah Kimia pre Pravdu.

Modelky na prehliadke Farah Kimia v priestoroch...
Modelka na prehliadke Farah Kimia v priestoroch...
+12Modelka na prehliadke Farah Kimia v priestoroch...

Ideu a koncept prezentácie novej kolekcie vytvorila pre ňu spomenutá Eva Sýkorová-Čomborová z platformy Virvar, ktorá je zároveň spoluzakladateľkou a autorkou idey fest1valu. S Kimiou spolupracuje už niekoľko rokov a jednu z jej prvých kolekcií – vtedy ešte v spolupráci s topmodelkou Michaelou Kocianovou – predstavila pred časom aj v Bratislave.

Vysnenú zákazníčku nemám, najdôležitejšie je pre mňa, aby sa ženy cítili krásne
Video
Zdroj: TV Pravda

Kožený trenčkot značky mala na sebe pred časom aj slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá ho následne dostala ako dar. Kimia však hovorí, že žiaden ďalší obraz vysnívanej zákazníčky nemá. „Nie som typ, čo túži po konkrétnych ľuďoch. Ide mi najmä o to, aby sa ženy v mojich odevoch cítili dobre,“ vysvetlila.

zväčšiť Modelky v novej kolekcii značky Farah Kimia na... Foto: Daniel Chomistek
Farah Kimia Modelky v novej kolekcii značky Farah Kimia na záberoch z priestorov Sveta techniky v areáli Dolných Vítkovíc.

V rámci novej kolekcie, za ktorou prišli mnohí hostia a zákazníci z Prahy aj Bratislavy, prezentovala kapsulové kúsky ako kožené trenčkoty, bundičky do pása či biker-jackets, ale tiež napríklad kožušinovú čapicu alebo krátky kabát z líšky. Farebnosťou sa jednotlivé kreácie hýbali v základnej palete čiernej, krémovej či bordovej. „Môj cieľ je, aby sme nenakupovali toho toľko, ale mali v šatníku niekoľko základných kúskov, ktoré sa dajú nosiť cez deň – k teniskám, večer k podpätkom. Tie základné kúsky sú navždy dobré,“ komentovala Kimia.

Viac si pozrite v našom videorozhovore a tiež v galérii, kde uvidíte celú kolekciu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #koza #kolekcia #Fest1val #UNOS by Virvar #Farah Kimia

+ Pridanie zelene do vašej pracovnej plochy môže zvýšiť vašu kreativitu.
Využívanie finančných aplikácií pomáha...

+ Svoje bolesti nezaháňajte len liekmi, mali by ste vedieť príčinu.
Preneste sa už cez to, že ste raz v živote...