Odborníci na otázky lásky? Rozhodne tieto tri znamenia

Občas potrebuje v otázkach lásky poradiť každý z nás. Od koho si ale treba pýtať radu?

25.07.2023 09:00
žena, muž, vzťah, rande, hádka, komunikácia, pár Foto:
Potrebujete radu v otázkach lásky?
debata

Niektorí poznajú recepty na všetky úskalia vzťahov a radi ich posúvajú svetu. Zvlášť tieto tri znamenia zverokruhu sú v otázkach lásky skutoční odborníci, hotoví „terapeuti“ lásky.

ženy, kamarátky, krásna žena, párty Čítajte viac Vodnár priťahuje ľudí ako magnet! Ale dokážu to aj ďalšie znamenia

Vodnár

Vodnár je eso v komunikácii a má jedinečný pohľad na svet. Nečudo, že aj pri otázkach lásky má vždy pripravenú správnu radu. Ak máte problémy vo vzťahu, práve toto znamenie zverokruhu je vždy na vašej strane, pripravené „chrliť“ rady na počkanie. Svojou originalitou a vynaliezavosťou jednoducho vie, ako pomôcť všetkým naokolo tým správnym spôsobom. Vodnár je komunikačný guru, komukoľvek pomôže preskúmať svoje emócie, aj zákutia srdca a pochopiť, ako ďalej vo vzťahu.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Lev

Lev je vďaka svojmu značnému sebavedomiu a charizme ten, ktorý vám dáva pocit, že dokážete čokoľvek. Je preto prvým kontaktným bodom, keď bojujete s pochybnosťami o sebe alebo ste stratili dôveru vo vzťah. Zvláštny talent leva spočíva v inšpirovaní a povzbudzovaní druhých, aby našli šťastie v milostných vzťahoch. Znamenie zverokruhu povzbudzuje okolie v tom, aby otvorene prejavilo city bez strachu z odmietnutia.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

Váhy

Váhy sú sprostredkovateľom a urovnávačom v milostných záležitostiach. Ich zvláštny talent spočíva v hľadaní vyvážených riešení konfliktov jemným a láskyplným spôsobom. Schopnosť váh prejaviť empatiu a vcítiť sa do ostatných z nich robí profesionálov, pokiaľ ide o lásku. Už dávno sa váhy stali kontaktom číslo jeden pre okruh svojich priateľov, keď im to v milostných záležitostiach jednoducho „škrípe“. Váhy si zachovávajú čistú hlavu a pomáhajú ostatným nerobiť unáhlené rozhodnutia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu #vzťahové problémy

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...