Tieto znamenia zverokruhu len zriedkakedy povedia priamo, čo si myslia

Pre niektorých ľudí je náročné neustále prezentovať svoje názory, raziť teóriu úprimnosti alebo otvorene rozprávať o svojich pocitoch či problémoch. Zvlášť ťažké je to pre tieto tri znamenia.

17.06.2023 09:00
tajomstvo, žena, tajomná žena, pekná žena, tvár Foto:
Je pre vás náročné hovoriť, čo si naozaj myslíte?
debata

Škorpión

Škorpión si z nedôvery buduje fasádu voči svojmu okoliu. V mnohých prípadoch sa toto znamenie zverokruhu podceňuje, je vnútorne neisté a to je dôvod, prečo nie vždy komunikuje s okolím otvorene a čestne. Aby škorpión zažiaril a zabodoval v akejkoľvek skupinke, pretvaruje sa. Pevne verí, že jeho život bude lepší, ak svoje skutočné ja nebude na počkanie ukazovať svetu a svoje názory vždy radšej prispôsobí okoliu.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

Blíženci

Ak je reč o hravosti či pretvárke, potom sú v nej majstri blíženci. Toto znamenie si svoje okolie často „testuje“ ako reaguje na to či ono a týmto reakciám potom prispôsobia svoje správanie aj názory. Potom sa ľahko prihodí, že na jednu zásadnú tému má blíženec tri rôzne názory, ktoré prispôsobí „želaniam“ okolia. A keďže Blíženec má vo väčšine prípadov vynikajúce rečnícke schopnosti, býva v týchto pretvárkach aj úspešný.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Rak

Na rozdiel od hravého blíženca má rak pred okolím svoju stálu tvár a tá zodpovedá jeho predstave o tom, aby svojimi problémami či starosťami nezaťažoval svoje okolie. Za prísnou tvárou skrýva svoju citlivosť a práve kvôli nej často nehovorí to, čo si myslí, aby nebol zraniteľný. Ak sa napríklad rak ráno zobudí s bolesťou hlavy, jeho okolie si to sotva všimne, pretože všetkých víta so širokým úsmevom. A práve takto funguje rak často, svojou pretvárkou chce len ochrániť svojich blízkych pred svojimi starosťami či trápeniami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...