Baran či Vodnár? Pozor, k nevere majú bližšie než iné znamenia

Pokiaľ ide o vernosť vo vzťahu, nie na každého sa dá stopercentne spoľahnúť.

19.10.2023 09:00
víno, sex, milenci, nevera, láska, vášeň,... Foto:
Ako veľmi silný je váš vzťah? Nehrozí nevera?
debata

Ba čo viac… Sú jedinci, ktorých nevera priťahuje o čosi viac než ostatných. Ich túžba po vzrušení takéhoto druhu môže súvisieť aj so znamením zverokruhu. Ktoré znamenia to k nevere ťahá priam magicky?

Baran

Ak momentálne randíte s človekom v znamení Barana, majte sa na pozore. Opatrnosti nie je nikdy dosť. Vášnivé a energické znamenie zverokruhu sa môže rútiť z jedného romantického dobrodružstva do druhého. Je predsa známe, že Barani milujú vzrušenie a magicky ich priťahuje niečo nové a neznáme. Zostať vo vzťahu verným môže byť preto pre nich skutočnou výzvou, pretože ich často k nevere poháňa ich vnútorný oheň.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Blíženci

Blíženci sú zvlášť obdarení, čo sa reči týka. Aj to z nich robí skutočných čarodejníkov, ktorí sa dokážu veľmi rýchlo zblížiť s človekom, ktorý ich zaujme. Ak preskočí čo i len malá iskrička, je zle. Očarujúci Blíženec len málokedy nepadne do oka niekomu, koho si vytipuje a dokáže sa započúvať do jeho slov. K nevere sú tak vždy o čosi bližšie než iné znamenia.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Vodnár

Vodnári sú známi svojou nezávislosťou a nekonvenčným duchom. Majú tendenciu prežívať vzťahy vlastným, často pre iných pozoruhodným spôsobom. To môže znamenať, že majú ťažkosti s dodržiavaním tradičných predstáv o fungovaní vzťahu. Všetky očakávania, ktoré nosia ľudia v sebe a týkajú sa trvalého zväzku, Vodnár nie vždy rešpektuje. Jeho „úlety“ zo vzťahu tak treba skôr či neskôr očakávať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #znamenie zverokruhu

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...