Slávny magazín vyzliekol mužské hviezdy kultového seriálu. Koleník, Bárdy či Loj už tiež zhodili tričká, ktorí vyhrávajú?

Televízna práca prináša popularitu a dokonca niekedy aj status sexsymbolu. Svoje o tom vedia aj slovenskí herci, ich americkí kolegovia z kultového seriálu sa dokonca nedávno rozhodli takéto prívlastky ešte potvrdiť.

11.04.2024 00:00
telfer Foto:
Herec Paul Telfer v seriáli Dni nášho žitia.
debata (1)

Známy magazín Playgirl, ktorý vznikol v roku 1973 ako dámska verzia Playboy, aby potešil americké dievčatá, ženy, manželky, matky (ale tiež početnú skupinu mužov), prekvapil najnovším vydaním. To disponuje až piatimi rozličnými titulnými stranami. Na každej z nich pózuje iná hviezda amerického seriálu Dni nášho žitia.

Mister MANHUNT 2014 Čítajte viac Dvakrát som sa prešiel v trenkách a vyhral som Muža roka, zhodnotil svoj úspech Adam Bardy

Seriál mal premiéru 8. novembra 1965 na sieti NBC a dnes patrí k najdlhšie vysielaným televíznym projektom na svete. Podobne ako mnoho „mydlových opier“, aj Dni nášho žitia obsahujú prepletené príbehy, ktoré sa týkajú romantiky, drámy, intríg a občas aj prvkov záhady a napätia. Na konte má mnoho cien EMMY a herci, ktoré sa v seriáli počas rokov vystriedali, sa zaradili medzi obľúbené tváre z obrazoviek.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PLAYGIRL (@playgirl)

Nasajte krásavcov z telenovely, znie prívlastok špeciálneho vydania Playgirl, pre ktoré sa vyzliekli najznámejšie mužské tváre a aktuálni hrdinovia seriálu. Jedným z nich je napríklad Paul Telfer, ktorý v seriáli stvárňuje Xandera Cooka Kiriakisa. Len v spodnej bielizni pózujúc na schodoch a predvádzajúc vypracovanú postavu si zapózoval na sérii záberov. Telfer je na podobné odhalenia zvyknutý, aj v samotnom seriáli je totiž množstvo scén, v ktorých už diváci a diváčky videli vyzlečeného.

zväčšiť Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt 2014. Foto: Michael Durczok
Mister MANHUNT 2014 Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt 2014.

Ďalšími hercami, ktorí si zapózovali pre magazín so šteklivým obsahom, sa zaradil napríklad Rob Scott Wilson či 52-ročný Eric Martsolf alebo jeho rovesník Bryan Dattilo. Sociálne siete zaplnili pri zverejnení záberov nadšené komentáre fanúšičiek a fanúšikov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PLAYGIRL (@playgirl)

Status televízneho sexsymbolu sa za ostatné roky popularizácie televíznej tvorby a seriálového žánru nevyhli ani viaceré známi domáci herci. A niektorých z nich mohli fanúšikovia vidieť dokonca tiež v podobnom duchu. Napríklad Ján Koleník v minulosti pózoval hore bez na zábere vynárajúc sa z bazéna pre dámsky magazín. Herec a model Adam Bárdy sa kedysi iba v spodnej bielizni predvádzal na súťaži krásy a ich kolegov ako Tomáš Maštalír, Juraj Loj či Branislav Deák mohli diváci vidieť v samotnej seriálovej tvorbe. Ako by obstáli vedľa tých amerických? Porovnajte si ich v galérii.

Ján Dobrík v seriáli Divoké kone.
Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt...
+27Ján Dobrík v seriáli Som mama.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Ján Koleník #telenovela #Adam Bardy #Dni nášho žitia #Playgirl

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...