Rýchlovka nie je odfláknutý sex. Má neskutočné výhody pre intímny život

Rýchlovka nie je rýchly sex, keď vášmu partnerovi stačí pár minút a vy sa cítite neuspokojená a sklamaná. Rýchlovka je plnohodnotná sexuálna praktika, ktorú sa oplatí zaradiť do milostného repertoáru. Ako zmenu, ktorá vašu intimitu navyše môže posunúť úplne inam.

07.04.2024 13:00
sex, iniciatíva, láska, vzťah Foto:
Rýchlovka môže byť signálom, že po sebe túžite, máte na seba chuť a stále máte vo vzťahu iskru.
debata

Rýchlovka plná vášne

Sex nie je o pretekoch. Dlhé milovanie je pre väčšinu ľudí žiadúce a krásne. No rýchlovka má svoje čaro nie v tom, že sa ponáhľate, ale že využijete napríklad miesto a čas, kedy nie je možnosť oddať sa dlhému láskaniu. Práve rýchlovka tak môže byť signálom, že po sebe túžite, máte na seba chuť a stále máte vo vzťahu iskru, ktorá je základom nielen dobrého intímneho života, ale rovnako tak aj samotného spolunažívania. Za pravidelnú rýchlovku sa prihovára aj britská sexpertka Tracey Cox, ktorá opisuje, že pár minút rozkoše môže milencov uspokojiť úplne rovnako (ak nie viac) ako dlhý milostný maratón.

Prečo sa rýchlovka oplatí?

Kľúčom je, aby boli obaja partneri v rovnakej nálade. Ideálna rýchlovka je spontánna a divoká, myslí si Tracey Cox podľa ktorej jediná predohra, ktorú pre rýchle milovanie potrebujete, je veta: „Urob mi to teraz a tu!“ Máloktorého chlapa podobná výzva nechá chladným, a keď ucítite jeho vzrušenie, to vaše ešte vzrastie.

oddelené postele, vzťah, pár, konflikt Čítajte aj Ako naštartovať vo vzťahu stratenú túžbu? Tieto zmeny bude musieť spraviť každý

Skvelá prevencia stereotypu

Je jasné, že v dlhodobom vzťahu vášeň časom opadá. Sex síce máte, ale možno menej často a s menšou vášňou. A neplánované rýchlovky, napríklad v kuchyni pri varení alebo uprostred sledovania filmu, či pokojne aj v skúšobnej kabínke obchodu, sú tým pravým korením, ktoré vás prenesie do inej dimenzie. Zahoďte hanbu a aj ako žena môžete niečo také sama iniciovať, čo sa mužom veľmi páči. Je to nesmierne živočíšne a vášnivé. V podstate sa obaja riadite inštinktom a to je nesmierne sexi. „Páni majú na rýchly sex chuť pomerne často, takže ak prídete s takýmto návrhom, sú okamžite pripravení,“ radí Cox.

Sex na nových miestach

Rýchle milovanie sa nemusí obmedzovať iba na domov, užiť si ho môžete aj vonku. Laškovať pod rúškom tmy v aute či na opustenej pláži vyžaduje pevné nervy, no je to aj adrenalín. Na druhej strane pocit, že vás niekto pristihne, u mnohých zvyšuje túžbu aj mieru vzrušenia. Ak ste v parku, kde široko ďaleko nikto nie je, zdvihnite sukňu a nohavičky odsuňte bokom. Sadnite si partnerovi do lona, oprite sa o strom, ľahnite si do trávy a robte, nájdite nové možnosti. Kto neskúsil, netuší, aké horúce to môže byť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #rýchlovka #predohra #slovná predohra #sex na pláži #vzrušenie #stereotyp #iskrenie #sex po rokoch

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...