Návod, ako sa obliecť na veľkolepý večer, keď máte 40, 50 aj 60 plus? Hviezdy divadelnej scény uchvátili, tieto kreácie musíte vidieť

Na vyhlásení divadelných cien v Londýne sa bolo na čo pozerať. A reč nie je v tomto prípade o javiskových výkonoch...

16.04.2024 06:00
Hannah Waddingham Foto: ,
Herečka Hannah Waddingham pózuje fotografom na vyhlásení divadelných cien Olivier Awards v Londýne.
debata

Červený koberec Olivier Awards 2024, ktoré v nedeľu rozdali v metropole Veľkej Británie, zaplnili známe tváre britskej filmovej, televíznej a divadelnej scény. Špeciálnu pozornosť si uchmatli nominované dámy. Mnohé z nich ako dokonalý príklad pôvabu, elegancie a zvodnosti v luxusnom večernom podaní.

Katy Perry a jej partner Orlando Bloom Čítajte viac Krásna Margot aj zvodná Olivia ozdobili vedecké ceny, ale pozornosť strhol aj Bill Gates. Prišiel s novou láskou, je to vdova po inom boháčovi

Spomedzi prítomných už tradične zaujala 49-ročná Hannah Waddingham, hrdinka hitu Ted Lasso, ktorej krivky krv a mlieko sa vždy skvelo vynímajú v šatách, ktoré dokonalo tvarujú figúru. Model v odtieni pastelovej levanduľovej zdobený perličkami z nej urobil divu večera.

Herečka Cara Delevingne v kreácii Prada.
Herec Andrew Scott.
+11Herečka Patricia Clarkson v kreácii Pamela...

Extravagantnejšia a originálnejšia bola Sophie Okonedo, 55-ročná herečka, ktorej model s pruhovaným diagonálnym vzorom vytvorila talianska značka Bottega Veneta. Pozvanie prijala aj herečka Patricia Clarkson, ktorú mohli vidieť filmoví fanúšikovia minulý rok v Karlových Varoch. Držiteľka ceny Zlatý glóbus, ktorá oslávi tento rok 65. narodeniny, žiarila v kreácii Pamely Rollandovej.

Herečka Patricia Clarkson v kreácii Pamela... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Patricia Clarkson v kreácii Pamela Rolland Herečka Patricia Clarkson v kreácii Pamela Rolland na cenách Olivier Awards 2024.

Pozornosť si uchmatla aj speváčka a herečka Nicole Scherzinger (45), ktorá odchádzala domov s cenou pre najlepšiu muzikálovú herečku za výkon v predstavení Sunset Boulevard. Jej čierny model na ramienkach s odvážnym rozparkom bol magnetom pre oči pánov aj dám. Viac a ďalšie modely pozvaných hviezd nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #móda #divadlo #Nicole Scherzinger #Patricia Clarkson #Hannah Waddingham

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...