Zapôsobiť na okolie hneď na prvý dojem? Pre tieto znamenia veľmi náročná misia

Dáte na prvý dojem? Mnohí ľudia dokážu už počas prvého stretnutia zapôsobiť tak, že ich okolie okamžite začne milovať. Bohužiaľ, sú aj takí, o ktorých platí presný opak - prvý dojem zanechajú skôr zlý, ako dobrý. Zvlášť často sa to darí týmto znameniam:

26.03.2021 11:00
žena, dokonalosť, nahnevaná žena Foto:
Tak čo, aký prvý dojem zanecháte vy?
debata

Panna

Panna je veľmi disciplinované znamenie. V novom prostredí o sebe zvyčajne neprezrádza veľa, skôr pozoruje okolie a zisťuje, komu môže či nemôže dôverovať. Vzťahy si buduje pomaly, skôr vsádza na vzťahy hlbšie, než povrchné známosti so všetkými naokolo… Toto je samé o sebe veľmi dobré smerovanie, ale vďaka tomu môže na prvý pohľad pôsobiť veľmi neprístupne, rezervovane a odmerane.

Baran

Baran je rozhodný a priamy. Nie každému človeku je takéto správanie po chuti a tak sa baran môže v očiach tých, ktorí ho nepoznajú, javiť ako drzý človek. Navyše, baran chce neustále dokazovať, že je v niečom lepší ako ostatní. Takéto správanie ho môže v očiach podaktorých okamžite zaradiť do kategórie priveľmi arogantných ľudí.

Rak

Rak je emotívne znamenie a veľmi často sa riadi svojimi pocitmi. To, či urobí dobrý alebo zlý prvý dojem, veľmi závisí od toho, ako sa v danom momente cíti. Takže, ak nemá rak „svoj deň“, okolie môže v jeho osobe naraziť na nevrlého či mrzutého človeka. Práve nedostatočná sebakontrola sťažuje tomuto znameniu zverokruhu možnosť získať si okamžite ľudí na svoju stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prvý dojem #znamenie zverokruhu

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...