Zaručene funkčné tipy na oživenie sexu v dlhoročnom vzťahu

Ak patríte do kategórie dvoch milujúcich sa partnerov, ale cítite, že váš intímny život, by si zaslúžil iskru, máme pre vás spoľahlivé rady. Vychádzajú zo skúsenosti reálnych párov, ktoré našli cestu z intímnej plytčiny bez toho, aby sa vydali na zálety. Oplatia sa skúsiť.

04.12.2020 09:00
sex, erotika, intimity Foto:
Paradox je ten, že kedysi ste sa žena snažila byť pre partnera najkrajšou v dave.
debata

Sex na inom mieste

Problém dlhodobého vzťahu nie je tak v tom, že sa poznáte navzájom, ale že aj všetko okolo vás je jednoducho po starom. Niekedy sa preto snažíme zmeniť partnera, ale neskôr aj tak všetko pohltí rutina. Preto je lepšie meniť miesto a nie lásku. Vymeňte posteľ za podlahu. Byt za auto. Domáce prostredie za hotelovú izbu. Pokojne skúste aj bizarné miesta ako pivnica, príroda, výlet niekam k známym poliať im kvety. Všetko sa počíta.

Sex s mejkapom

Paradox je ten, že kedysi ste sa žena snažila byť pre partnera najkrajšou v dave. No po čase sa mnoho žien parádi len na ulicu a doma je to bez zmeny. Skúste výraznejší mejkap. Pokojne zaexperimentujte s vyzývavosťou, novým štýlom, niečím čo možno chcete len skúsiť, či vám to pristane. Takýto sex potom dostane úplne iné grády. Skrášliť sa pre partnera predsa nie je nič nemiestne. Oplatí sa to aj v sexe a aj po rokoch.

Erotická meditácia

Je zaujímavé, že mnoho partnerov sa navzájom miluje niekoľko rokov bez toho, aby stavili na hĺbku. Skúste sa vyzliecť, ležať spolu, alebo sedieť oproti sebe. Vnímať jeden druhého, dýchať spoločne, hladiť sa a ladiť na seba navzájom. Uvidíte, že je to niečo nové, nepoznané a otvorí vám to brány k novým výzvam a rozkošiam.

Trochu čili

Pikantné veci sa k sexu určite hodia. Reč nie je o pálivej paprike, pretože páliť vás nebude jazyk, ale napríklad zadoček alebo stehná. Hovoríme o krátkom exkurze k praktikám, ktoré nie sú len nežné. Nebojte sa ich vo vzťahu skúsiť. Mnoho dvojíc si predstaví, že BDSM je o bolesti a modrinách. Nie je to pravda. Môže ísť o psychickú dominanciu, nové fetiše, trochu bolesti spôsobenej napríklad capnutím po zadku alebo škriabaním po chrbte. Mieru bolesti a prevedenia si zvolíte sami, ale rozhodne to pomôže prebudiť iskru a eliminovať rutinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #erotika #intímna atmosféra #dlhodobý vzťah #oživenie sexu

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...