Jeseň v posteli. Odhaľte benefity jesenného milovania

Každé ročné obdobie prináša pre milostný život nové výzvy. Po skončení leta netreba banovať za milostnými hrami v exteriéry. Stačí len vyťažiť z jesene všetko čo ponúka a váš intímny život rozhodne nebude chudobný.

28.10.2020 13:00
sex v aute, intimity, vášeň Foto:
Vyjsť si kdesi k lesu, na vyhliadku, alebo za mesto ponúka romantiku na počkanie.
debata

Viac sexu počas kratších dní

Mnoho dvojíc čaká s milovaním až do zotmenia. Sex počas dňa totiž patrí jednoznačne k najmenej frekventovaným a to je výhodou jesene. Omnoho viac priestoru dostávate počas rána a omnoho skôr môžete začať s nežnou predohrou. To je jedna z výhod, ktorú môžete začať využívať už počas jesene. Zotmenie totiž prináša výhodu, že sa viete k milovaniu dostať aj v čase, keď vám ešte na oči nesadá únava. Jeseň tak môže byť vášnivejšia ako letné dni.

Vylepšenie nálady sexom

Počas jesene už začínajú doliehať prvé dopady kratších dní, menej vitamínu D získaného zo slnka a endorfínov. To sa dá príjemne vyvážiť práve akčným milovaním. Prináša adrenalín, ktorý vás nakopne. Endorfíny orgazmu vám dodajú optimizmus, úsmev na tvári a oxytocín z dotykov spraví z pochmúrnej nálady príjemne uvoľnenú. Stačí staviť iba na milovanie a nehu. S jeseňou skvele ladia a vytvárajú čarovné pocity, ktoré neprinesie žiadne iné ročné obdobie.

Podpora imunity

V jeseni sa zíde za každých okolností. Respiračné ochorenia sú omnoho častejšou doménou ľudí, ktorí zabúdajú na fakt, že každým milovaním sa v tele vyplavujú imunoblobulíny, stimulujúce aktivitu imunitného systému. Milujte sa častejšie a do postele budete líhať viac kvôli potešeniu a nie preto, aby ste niečo vyležali.

Romantika na zadnom sedadle

Už nie je tak príjemne, aby ste skončili s nahým zadkom pod holým nebom. Na druhej strane ešte nie je ani tak mrazivo, aby vám drkotali zuby v aute. Pritom vyjsť si kdesi k lesu, na vyhliadku, alebo za mesto ponúka romantiku na počkanie. Pestrofarebné listy stromov ponúkajú pohľad pre bohov. Stačí príjemná hudba, chytiť sa za ruku a vychutnávať si tóny jesene v náručí. Nechajte na seba pôsobiť prírodu a uvidíte, ako vám scenéria pripraví dušu na živočíšny sex aj v aute.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #imunita #milovanie #jeseň #sex s partnerom #endorfíny #sex v aute

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...