Uvedomelý sex. Pár drobností a váš milostný život ožije

Možno ste si to ani neuvedomili a sex ste prežívali príliš povrchne. Príliš telesne, príliš zameraný na a polohy a fyzickú stimuláciu. To je však len prvá úroveň, za ktorou vás čaká niekoľko ďalších prekvapení plných krásnych orgazmov.

22.08.2020 15:00
Tantra – krátka cesta k dlhému orgazmu Foto:
Tantra – krátka cesta k dlhému orgazmu.
debata

Uvedomelý sex začína očami

O očiach sa hovorí ako o bráne do duše. Lenže, pri milovaní ich iba zatvoríte. Skúste to aj inak. Pozerajte sa s partnerom pri milovaní navzájom do očí. Uvidíte, že je to skutočne maličkosť, ale úplne zmení rozmer milovania. Práve pozeranie si do očí je prvým krokom k tomu, aby ste si sex začali viac uvedomovať a prežívali ho prítomne. Pozerajte sa navzájom na seba a pochopíte, že má zmysel posúvať sa týmto smerom napred.

Tajomstvo hĺbky

O hlbokých pôžitkoch z milovania hovorí Tantra, ktorej cieľom je uvedomelé milovanie a introm je práve milovanie s otvorenými očami. Druhým stupienkom k lepšiemu poznávaniu slasti je uvedomenie si dotyku. Prechádzajte si s partnerom navzájom po tele a spomaľte. Akoby ste chceli každý jeden dotyk viac prežiť. Precítiť kontakt vašej pokožky s druhým človekom. Uvidíte, že vďaka tejto drobnosti budete pociťovať potešenie z dotyku aj na miestach, ktoré ste možno doteraz ani nepovažovali za erotogénne zóny.

Uvedomelo dýchajte

Ak chcete rozvibrovať vzrušenie vo vašom tele, použite dych. Predstavte si, ako sa dotýkate. Ako sa na seba s partnerom nahí pozeráte a pritom zhlboka dýchate. Vlastne si to nepredstavujte, ale rovno to môžete uskutočniť. Uvidíte, že pomocou prehĺbenia dychu prežijete krajšie pocity. Doslova omnoho erotickejšie. Toto je skvelá predohra napríklad aj v bazéne. Tam síce máte plavky, ale vzrušenie z dotykov už môžete prežívať veľmi silné. Pokračovanie na izbe vám prinesie neskutočne rozkošnícke pocity.

Dajte si čas na „ešte“

Toto je veľmi dôležitý bod. Pretože sa vám zrejme tiež stalo, že sa vám niečo skutočne páčilo, privádzalo vás do varu, ale partner skončil a pokračoval inde. Zastavte ho a dajte si čas na opakovanie. Veďte jeho ruky, dotyky, telo, penis tam, kde vám to robí dobre. Rovnako aj vy buďte ústretová k jeho pocitom. Nezabudnite, že sex nie je orgazmus, ale výsledok celého súboru pôžitkov. Čím viac a dlhšie ich budete prežívať, tým viac si sex užijete a prežijete ho vedomejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #sexuálny život #tantra #uvedomelý sex

+ Choďte sa prejsť do prírody, netrávte zbytočne veľa času mimo domova.
To čo iný zvláda ľahko vám môže priniesť...

+ Malé zmeny v stravovaní môžu priniesť veľké výhody pre vaše zdravie.
Automatické sporenie malých súm môže...