Podlomia sa vám kolená! Tu sú znamenia, ktoré sa najlepšie bozkávajú

Začínate s niekym randiť a už-už očakávate prvý bozk. Ste vzrušená, napätá aj zvedavá.

24.06.2020 11:00
Viete, prečo sa treba bozkávať? Foto:
Ako sa bozkáva?
debata

Človek si celkom prirodzene od prvého bozku veľa sľubuje – bude nežný, romantický či vášnivý a nástojčivý. Magický by mal byť v každom prípade. Ak si kladiete otázku, ako sa váš partner bude bozkávať – môže vám napovedať jeho dátum narodenia. Tieto tri znamenie sa totiž bozkávajú najlepšie.

Ryby
Ryby sa bozkávajú jemne a opatrne, hravo aj škádlivo. Keďže nie sú sebecké, obzvlášť im záleží na preferenciách partnera. Muž v tomto znamení chce, aby ste si bozkávanie s ním vychutnali. On to urobí rovnako – je totiž pôžitkár.

Rak
Nie je nič zmyselnejšie ako bozkávanie sa s rakom. Jeho pery jemne, veľmi nežne a láskyplne bozkávajú. Môžete si byť istá, že rovnako, ako sa pohráva s vašimi perami, sa bude hrať aj s vaším telom. Bozky jeho úst sú také vzrušujúce, že sa už teraz na ne môžete tešiť.

Baran
Jeho bozky sú plné vášne a žiadostivosti. Baran vie byť prekvapivo nežný, ale okamžite aj nesmierne nástojčivý. Pri jeho bozkoch prejde vaším telom vzrušenie, ktoré by ste pri bozku ani len neočakávali. Dožaduje sa vašich pier, túži po nich a rovnako bude túžiť aj po vašom tele. Bozkom vám jasne naznačuje, koľko vášne môžete očakávať v posteli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #rande #znamenie

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...