Vzťah na diaľku? Tu sú znamenia, ktoré hovoria o jeho konci

Verili ste, že vás dvoch kilometre nerozdelia. Ale asi ste sa prepočítali...

18.05.2020 13:00
žena, počítač, Foto:
Vzťah na diaľku je na konci?
debata

Hovoríte spolu čoraz menej

Zo začiatku ste boli na telefóne či chate každý deň a presne ste vedeli, čo ten druhý kedy robí. Teraz sa spájate len sporadicky, vaše rozhovory sú čoraz nudnejšie a chladnejšie. To nie je dobré znamenie, pretože váš život bude prebiehať čoraz výraznejšie v odlišných rovinách, až kým sa v určitom okamihu úplne neodcudzíte.

Akosi ste prestali plánovať

Spomínate si na vaša začiatky – mali ste plno spoločných plánov a neustále ste ich zdokonalovali, spolu ste sa tešili. Ak prestanete spoločne snívať o budúcnosti a namiesto toho plánujete veci len pre seba, je na čase pozrieť sa na váš vzťah realisticky.

Už nepoznáte jeho priateľov

On žije tam a vy tu. Je celkom samozrejmé, že s novým životom sa spájajú aj noví priatelia. Vy tých jeho však nepoznáte. Zrazu je okolo neho okruh ľudí, s ktorými mu je dobre a vy medzi nimi chýbate. Môže to spôsobovať žiarlivosť aj nedôveru, najmä, ak s nimi trávi veľa času a na vás mu vždy zostane len pár minút na telefóne.

Nepýta sa, ako sa máte

Vaše rozhovory sú čoraz povrchnejšie, menej láskavé či zábavné. Hovoríte o počasí, práci, aktuálnej situácii… Ale akosi v nich chýba čosi osobné. Váš partner sa nepýta, ako sa máte, čo ste prežili ani s kým… Stráca o váš život záujem, príde mu čoraz vzdialenejší.

Isté veci zatajujete, klamete

Ak si začnete navzájom klamať či isté veci radšej zamlčíte, je to jasné znamenie, že končíte. Váš vzťah na diaľku nevydržal a v podstate ho už len silíte, lebo neviete, ako ho ukončiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #vzťah na diaľku

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...