S láskou v karanténe? 5 spôsobov, ako sa zabaviť!

Odrazu máte veľa času, môžete sa pozrieť jeden druhému hlboko do očí. A pozerať sa do nich hodiny... Humor bokom. Tieto činnosti možno s láskou vykonávať aj v karanténe.

30.03.2020 11:00
láska, vzťah, prechádzka Foto:
Hoci by sme mali, resp. musíme ostať doma, mali by sme si denne dopriať pobyt na čerstvom vzduchu.
debata

Bez ohľadu na to, či ste čerstvo zaľúbená, alebo ste dlhodobo zadaná – aj keď práve prechádzame neľahkou skúškou (alebo možno práve preto), je dôležité tráviť kvalitný čas so svojimi blízkymi a nepremrhať ho len pred televízorom. Kto práve „randí“ a jeho vzťah je len na začiatku, musí byť trochu kreatívny. Kino a podobné zábavy nie sú momentálne dostupné. A áno, partnera môžete vidieť, aj keď s ním nežijete. Len by ste sa mali pokúsiť svoje sociálne kontakty obmedziť na minimum. Ako sa dostanete do bytu niekoho, je pravdaže, vaša vec. Vo vseobecnosti platí ostať doma. No najlepšie je byť v karanténe s niekým. Čo teda robiť so svojím priateľom? Okrem toho, že si budete navzájom umývať ruky a deliť sa o rolku toaletného papiera? Rande môžete tiež zorganizovať iba medzi štyrmi stenami…?

5 nápadov, ako prejsť karanténou

Spoločná sprcha či vaňa
Spoločná sprcha či vaňa po náročnom dni home officu môže mať skutočný zmysel. Potrebovať budete len voňavú penu do kúpeľa a masážny alebo dobrý sprchový gél.

Otvoriť si fľašu vína
Bez ohľadu na to, či ste čerstvo zamilovaná alebo v dlhodobom vzťahu – dobrá fľaša vína nikdy neublíži, naopak, podporí diskusiu o živote, čo dnes všetkým dobre padne. V tomto turbulentnom období sa oveľa ľahšie vyrovnávame so strachmi a obavami, ak sme vo dvojici.

Čítajte tú istú knihu
Môže to znieť čudne, pretože knihu si obvykle čítame sami a potom ju posunieme ďalej… Ak však čítate to isté v rovnakom čase, máte na dlhší čas spoločnú tému. Rovnako môžete spolu pozerať aj seriál… V takomto čase to vôbec nie je zlý nápad.

Prechádzky
Hoci by sme mali, resp. musíme ostať doma, mali by sme si denne dopriať pobyt na čerstvom vzduchu (samozrejme, držať sa čo najďalej od ostatných). Večerná prechádzka alebo mini túra v lese je v tomto období hotové romantické rande. Čo vám bráni v tom, aby ste zastali v tmavom rohu a začali sa vášnivo bozkávať (to ešte nie je zakázané).

Varte spolu
Teraz je najlepší čas na vyskúšanie nového receptu, ktorý ste si tak starostlivo a dlho odkladali. Môže experimentovať spolu a tvoriť menu na celý týždeň…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #rande #prechádzka #dvojica #koronavírus #karanténa

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...