Vety, ktoré chce počuť každá zamilovaná žena

Ľúbi ma? Ak si kladiete túto otázku, možno už nemusíte. Ak vám hovorí nasledovné vety, je to jasné.

16.03.2020 09:00
rande Foto:
Miluje ma?
debata (1)

Verím ti

Dôverovať niekomu celým srdcom je niečo veľmi špeciálne. A nie každý to dokáže. Túto vetu by ste nemali podceňovať, ak ju vysloví váš partner, znamená to, že ste vo vzťahu na dobrej ceste. Dôvera ide ruka v ruke s plánovaním spoločnej budúcnosti.

Robíš ma šťastným

Je po vašom boku taký spokojný, že vám to chce hovoriť každý deň. Túto vetu by ste si mali ceniť podobne, ako slová: „Milujem ťa“. Nie je o nič menej vypovedajúca o jeho citoch smerom k vám.

Chcem byť s tebou navždy

Už neváha, či má váš vzťah zmysel. Pre neho ste jedinou a jasnou voľbou, nepotrebuje vás porovnávať s nikým iným na svete. Hovorí, že je ochotný urobiť akýkoľvek krok smerom k spoločnému životu.

S tebou som sám sebou

V dobrom vzťahu v zásade nepotrebujete predstierať, že ste taký či onaký. Ak partner nadobudol pri vás pocit istoty, že ho beriete takého, aký je, vzbudzuje to v ňom dôveru. Môžete žiť v harmónii, nemusíte sa na nič hrať – je skvelé, že vám ukáže nielen svoje silné, ale aj tie slabšie stránky.

Som na teba pyšný

Keď počujete túto vetu od svojho partnera, znamená to, že vás rešpektuje, stojí pri vás a predovšetkým je hrdý, že ste po jeho boku. Bezpochyby to súvisí s jeho citmi a obdivom k žene, ktorú miluje. Čiže k vám.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #zaľúbenosť

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...