4 spôsoby, ako zvládnuť Valentína s bolesťou v srdci

Aj keby bol Valentín len komerčným sviatkom, láska je všade vo vzduchu. A tí, čo prechádzajú rozchodom alebo sú v rozvodovom konaní, to veru nemajú ľahké...

13.02.2020 09:00
láska, rozchod, žena Foto:
To, že momentálne nie ste vo vzťahu, neznamená, že nemôžete prejavovať lásku!
debata

Či už sviatok svätého Valentína ignorujete alebo naplno oslavujete, naozaj sa nemôžete vyhnúť prejavom lásky. Pretože trčí z každej reklamy a pripomína vám to každý jeden obchod, do ktorého vojdete, nedá sa prehliadnuť ani na sociálnych sieťach, kde visíte niekoľko hodín denne… Aj keď ho možno za normálnych okolností ignorujete, ak je vaše srdce momentálne „nalomené“, zvládnuť tento deň nebude jednoduché.

4 tipy, ako zjemniť utrpenie:

Akceptujte svoje pocity
Znepokojuje vás, keď všade navôkol vidíte srdiečka, čokolády, kvety a zaľúbené páriky? Je to v poriadku! Aktívne smúťte za svojim vzťahom, ktorý je už minulosťou. A aj keď sa rozplačete, myslite na pozitívne aspekty. Nechajte sa unášať melanchóliou krásnych spomienok. Ak dáte svojim emóciám dosť slobody a priestoru, môžete sa od nich rýchlejšie oslobodiť.

Naplánujte si stretnutie
Vaša najlepšia priateľka, sestra, sesternica alebo mama – nemá niektorá z nich na Valentína žiadne plány? Potom sa dohodnite na stretnutí. Kto tvrdí, že musíte byť vo vzťahu, aby ste si užili nádherný deň s osobou, ktorú máte rada? Štýlovo sa oblečte a pri stretnutí zabudnite na všetkých flirtujúcich ľudí naokolo!

Rande sama so sebou
Nemáte chuť na nikoho? Potom si naplánujte rande sama so sebou! Chcete ísť na výstavu a doteraz ste nenašli čas? Potrebujete nový kostým? Alebo máte chuť na hodinu jogy či vaňu so sektom a jahodami? Ten správny čas je práve teraz!

Pošlite správu rodine a priateľom
To, že momentálne nie ste vo vzťahu, neznamená, že nemôžete prejavovať lásku! Pošlite správu rodine a blízkym priateľom, povedzte im, že ich máte rada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rozchod #rande #spomienky #Valentín #utrpenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...