Vety, ktoré by ste mali od svojho drahého počuť denne

Podpora, bezpečie, pocit, že sa niekomu páčite. Aj preto niektoré vety potrebujeme počuť čo najčastejšie.

21.01.2020 15:00
láska, rande, muž a žena, kuchyňa Foto:
Snažte sa, aby vám to "klapalo".
debata

Vyzeráš skvele

Od nikoho nepoteší takýto kompliment viac. Iste, možno máte dostatok sebavedomia a pri pohľade do zrkadla ste spokojná. Ale fakt, že sa páčite práve vášmu partnerovi, je pre vás dôležitý.

Zvládneš to

Ráno vstávate s istými obavami – čaká vás náročný deň a máte o sebe pochybnosti. Ako energicky a optimisticky dokáže zapôsobiť stručná veta, ktorú počuť z úst partnera: Zvládneš to.

Som šťastný, že si v mojom živote

Veta „Ľúbim ťa“ sa dá povedať rôznymi spôsobmi. Aby sa vám láska „neprejedla“, dobre sa počúvajú aj „obmenené“ vyznania lásky. A táto veta je práve jedným z tých vyznaní, ktoré nikdy neomrzia.

Som tu pre teba

Áno, ste silná žena a veľa toto dokážete sama. Aj na vás občas „padne“ smútok či neistota a práve vtedy potrebujete počuť, že na svete nie ste sama. Naopak, máte po svojom boku lásku, za ktorou môžete prísť kedykoľvek.

Ďakujem

Stručné a otrepané? Vôbec nie… Partneri si často zabúdajú prejaviť vďaku – za maličkosti každodenného života. Častokrát sa stane, že až keď o lásku prídeme, uvedomíme si, čo všetko nám dávala. Slovo ďakujem z úst partnera si preto vychutnajte a oplaťte mu to rovnako.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Vyznanie #poďakovanie

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...