Býk aj lev! Ktoré ďalšie znamenia sú vo vzťahoch majetnícke?

Strata dôvery a žiarlivosť často spôsobujú problémy vo vzťahoch. Znamenia, ktoré sa správajú priveľmi majetnícky, si často svojimi prejavmi zruinujú vzťahy. Ktoré znamenia to sú?

13.01.2020 09:00
žiarlivosť, kontrola Foto:
A nedáte si s večným kontrolovaním partnera konečne pokoj?
debata

Býk

Vo vzťahu je verný a spoľahlivý. Ale pokiaľ ide o dôveru k partnerovi, to už je iná vec. Býk je mimoriadne majetnícky, z nevery má priam panický strach. Potrebuje pocit bezpečia a ak ho nemá, využíva všetky prostriedky, aby si partnera pripútal. Majetnícke správanie je u nich veľmi časté.

Lev

Lev je rád stredobodom pozornosti, od svojho partnera vyžaduje maximálnu pozornosť a obdiv. Samozrejme, aj vernosť. Voľnosť vo vzťahu nemá miesto, partnerovi často „nedá ani dýchať“. Vo vzťahoch sa vyznačuje extrémnou kontrolou, o živote partnera musí mať maximálny prehľad.

Rak

Rak potrebuje viac času, než niekoho pustí do svojho života a citovo sa naňho naviaže. Ak sa tak však stane, partnera sa nechce vzdať za žiadnych okolností. Od svojej „polovičky“ vyžaduje veľa pozornosti aj podpory, spoločné trávenie času bez obmedzení. Pre znamenie, ktoré potrebuje cítiť slobodu, je niečo také pomerne stresujúce.

Škorpión

Ide o veľmi vášnivé znamenie, vzťah s ním je viac než intenzívny. Škorpión býva vo vzťahu dominantný, častokrát extrémne žiarlivý. Je pre neho ťažké dôverovať partnerovi, preto potrebuje mať kontrolu na všetkým, čo robí. Aj nad jeho časom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #partner #znamenie #majetnícka povaha

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...