Tieto veci vyškrtnite zo života a zlepší sa vám sex aj vzťah

Moderná doba je presýtená vecami, ale na pekný vzťah a dobrý sex toho skutočne veľa netreba. Naopak, niektoré veci vedia vášnivú iskru medzi partnermi skôr uhasiť.

08.11.2019 17:00
sex, intimity, problém Foto:
Ak sa vo vašom živote usídli nuda, negatívne sa to odrazí na vašom spolunažívaní aj sexuálnom živote.
debata (1)

Viac televízorov

Kedysi bol už jeden televízor v domácnosti vymoženosťou, dnes už je prakticky súčasťou každej izby vrátane spálne. Tam však televízor rozhodne nepatrí. Ak si ho tam pozvete, vyženiete vzájomné porozumenie. Mnoho párov nahradí sledovaním televízie večerné rozhovory, romantiku aj milovanie. Ak nechcete patriť k nim, radšej si nedávajte do spálne zaviesť ani televízne rozvody.

Notifikácie z mobilu

V súčasnosti sa dokonca aj výrobcovia športových a inteligentných hodiniek predbiehajú v tom, koľko notifikácii doručia. Na mobile nás okrem volaní a SMS obťažujú aj e-maily, správy z internetu, notifikácie z web stránok, ktoré vás neustále istým spôsobom stresujú. Určite si hranice, kedy vypnete zvuky, odpojíte synchronizácie, zabudnete na digitálny svet a venujete sa jeden druhému. Skúste mať minimálne pár ráz do týždňa takéto „staré zlaté časy“ bez digitálneho smogu a uvidíte zlepšenie.

Prejedanie

Toto platí ako v dlhodobom, tak aj krátkodobom horizonte. Ak to preženiete s večerou a poriadne sa nafutrujete, tak zabudnite na divoký sex a problémom bude aj nežnejšie milovanie. V dlhodobom horizonte je prejedanie a nezdravá strava systematickým zabíjaním libida. Zdravý srdcovocievny systém je hnacím motorom intímneho života a ak zlyhá táto časť zdravia, aj so sexuálnym životom to pôjde z kopca.

Papučová kultúru

Mnoho ľudí je nastavených na sedavé zamestnanie aj sedavý spôsob trávenia času po práci. Chyba! Telo človeka je stvorené k pohybu a kombinácia sedenia a ležania ubíja človek psychicky aj fyzicky. Napríklad muži, ktorí športujú, si udržia erekciu do vyššieho veku v porovnaní s nešportujúcimi rovesníkmi. Rovnako aj ženy, ktoré sa hýbu a cvičia udržujú svoje intímne zdravie aj vagínu v lepšej forme. Navyše šport vyplavuje endorfíny, ktoré robia život lepším a dodávajú aj chuť na milovanie. Zo sledovania večerných správ vám totiž libido určite nestúpne.

Nuda

Trochu to súvisí s predchádzajúcim bodom. Viac sexuálne aktívni aj spokojnejší vo vzťahu sú ľudia, ktorí radi niečo skúšajú. Chodievajte na výlety, do divadla, vybehnúť len tak na prechádzku, skúste nové cestičky aj vo vašom okolí. Venujte sa spoločnému hobby. Pretože ak sa vo vašom živote usídli nuda a jedinou novinkou vo vašom živote bude nová televízna reklama, negatívne sa to odrazí na vašom spolunažívaní aj sexuálnom živote. Nikto sa totiž nechce nudiť a bez nudy sú život aj sex krajšími.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #libido #milovanie #televízor #vášeň #prejedanie #športovanie #notifikácie

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...