Milovanie postojačky. Skúste tú variabilitu aj rozkoš

Sexuálne polohy v stoji rozhodne nevyčerpáva pozícia, pri ktorej ste opretá o stenu a partner je za vami. To je akoby ste povedali, že na posteli sa dá zažiť iba misionár.

30.09.2019 14:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Milovanie postojačky je extrémne intímne.
debata

Postojačky môže byť milovanie poriadne vášnivé, divoké a extrémne variabilné. Pretože si ho môžete užiť nielen doma, ale aj v práci, opustenom kupé, či v parku počas jesennej prechádzky.

Postojačky romanticky

Postojačky sa obvykle začíname bozkávať a môžeme plnohodnotne pokračovať aj v láskaní. Mnoho dvojíc zabúda, aké môže byť krásne orálne dráždenie v stoji. U mužov pohľad na partnerku pod nimi automaticky navodzuje dominantné postavenie a praktika môže byť aj úvodom k jemnej fantázii na submisívne a dominantné hry. Ale rovnako tak aj ženy môžu partnera potlačiť na kolená, nadvihnúť nohu a vychutnať si blaho, ako im partner orálne poslúži. Skúste to aj vy. Okrem bežnej hry jazykom zmena prostredia aj postavenia vedia razantne zvýšiť mieru potešenia.

Tesné spojenie

V stoji ho môžete zažiť naozaj intenzívne. Partnerka sa v stoji predkloní ale neoprie sa rukami o stenu pred sebou, ale chytí sa stehien partnera, ktorý stojí za ňou. Pri milostných pohyboch si ho sama môže pritláčať ešte hlbšie a hlbšie a pre partnera to bude tiež zaujímavá skúsenosť. Vďaka tomuto kotveniu nebude mať veľa priestoru na pohyb. Ale práve vďaka jemnosti a novým dotykom, rozihráte telá v úplne inej vibrácii. To znamená aj úplne iné pocity.

Noha na pleci

Toto je poloha, ktorá je odvážna a zvládnete ju len vtedy, ak máte za sebou pár rokov gymnastiky, alebo jogy. No stojí za to. Opriete sa o stenu a jednu nohu vyložíte partnerovi na plece. Vďaka tomu sa mu otvorí nový uhol vniknutia a okrem toho má možnosť láskať vašu nohu, alebo prsty na nohách. Máte to rada? Budete v siedmom nebi. Navyše sa takto môžete aj ozdobiť do siloniek a topánok na vysokom podpätku, alebo aj nemusíte. Záleží od toho, aké máte obaja sexuálne preferencie prípadne chuť na sexuálne osvieženie fetišom.

Odľahčená verzia

Ak vás predchádzajúca poloha zaujala, ale vaše šľachy ju nedovolia plne využiť, je tu aj ľahšia alternatíva. Rovnako sa opriete o stenu a partner vám nohu zdvihne tak, že ju drží ohnutú v kolene, alebo sa mu ňou oviniete okolo zadku. Táto poloha je tvárou v tvár. Je extrémne intímna, nakoľko ste pri sebe, môžete sa hladkať aj bozkávať. Prejsť do tejto polohy priamo z láskyplného objatia a bozkov v predohre, ale rovnako aj z orálneho sexu v stoji. Poradie je len na vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....