Žena v znamení váhy: Hovoriť o emóciách je tabu

Ako už napovedá názov znamenia, váha "bojuje" s rovnováhou medzi mužským a ženským princípom. A je tiež poriadne nerozhodná.

24.09.2019 14:30
váhy, znamenie váhy Foto:
Žena v znamení váhy.
debata

Žena s mužskými črtami

Kým u muža v znamení váhy cítiť jemné črty, žena v znamení váhy má celkom určite v sebe niečo mužské. To však v žiadnom prípade neznamená, že je mužatka! Medzi typické mužské vlastnosti sa radí napríklad vodcovstvo, vysoké ambície, samostatnosť, nezávislosť… Z každého rožka troška, žena v znamení váhy je týmito „vlastnosťami“ posiata ako pehami.

Má vkus

Ide o krásnu, upravenú ženu, ktorá má vzťah k pekným veciam a má vkus. Podobne, ako žena v znamení vodnára, aj ona rada vedie intelektuálne debaty, nedá sa prehliadnúť jej logické uvažovanie a tiež sa jej darí v organizovaní. Miluje divadlo, estetiku, rada si pekne zariaďuje dom a aj jej muž je pekný. Je obklopená krásou. Táto žena má vždy krásne upratané, iné ženy ju za to obdivujú.

Presadí svoj názor

Čo sa týka profesie, ženy v znamení váhy možno najčastejšie nájsť tam, kde je pekne, úhľadne, útulne a voňavo. Rady sa napríklad zaoberajú kozmetikou, zariaďovaním interiérov, sú však aj vynikajúce psychologičky, pomáhajú druhým „upratať si v hlave“. Keďže rady komunikujú, uprednostňujú prácu s ľuďmi. Darí sa im presadiť svoj názor.

Ťažko vyjadruje svoje emócie

Túži po dokonalosti, celý život sa zaoberá diétami, kozmetickými zlepšovákmi a módou. Neupravená neodíde z domu ani vyniesť smeti a nerada sa budí pri svojom mužovi bez make-upu. Astrológovia naznačujú, že z nej býva tiež dobrá herečka. Keďže však nie je ohnivá, ale vzdušná, ťažšie, ak vôbec, vyjadruje svoje emócie a city.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #emócie #znamenie Váhy #rovnováha #logika #estetika

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...