Tieto znamenia dokážu prehovoriť kohokoľvek na čokoľvek! Je medzi nimi to vaše?

Či už na poli lásky alebo kariéry, byť dobrým vyjednávačom sa hodí. Tieto znamenia to majú o čosi ľahšie než ostatné.

16.05.2019 15:00
pár, rande, večera, párty, muž a žena Foto:
Prehovorí vás? Ktoré znamenia to majú "v krvi"?
debata

Baran

Ak baranovi o niečo skutočne ide, použite všetky dostupné prostriedky, aby to dosiahol. V tomto smere je celkom „bez škrupúľ“, svojej protistrane nedopraje ani minútu na vydýchnutie, je ohnivý, presvedčivý, gestikuluje, vysvetľuje – nedá sa nijako odbiť, „nie“ neberie ako odpoveď.

Blíženci

Blíženec je veľmi múdry, ovláda umenie rétoriky, ktoré dokáže stopercentne využiť na docielenie svojich plánov. To z neho robí skvelého „predavača“ čohokoľvek, vyjednávača či diplomata. Netlačí na pílu prvoplánovo, ale vhodne volenými slovami dokáže protistranu presvedčiť, aby uverila čomukoľvek.

Lev

Lev pri prehováraní pracuje predovšetkým so svojím šarmom. Spolieha sa na svoje sebavedomie, vďaka ktorému nemá problém diskutovať a prehovárať aj väčšiu skupinku ľudí naraz. Svoje úsmevy či komplimenty dokáže používať ako profesionál a len ťažko mu povedať nie – či už ako zvodcovi či predavačovi čohokoľvek.

Škorpión

Skvelé analytické schopnosti mu pomáhajú v prehováraní kohokoľvek. Škorpión sa zároveň vyznačuje veľkou intuíciou, vďaka ktorej dokáže pôsobiť naozaj empaticky – to mu pomáha presne odhadnúť potreby človeka a potom ho nasmerovať želaným smerom. Škorpióni sú vo všeobecnosti dobrí manipulátori, čo využívajú aj vo vzťahoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #vyjednávanie #argumenty

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...