Štúdia: Fúzy nie sú sexi, ani podľa žien, ani podľa mužov

Byť moderný a byť sexi, to sú dve rozdielne veci... Nie vždy idú spolu ruka v ruke. Fúzy môžu aj dvadsaťkrát prísť do módy - sú podľa vás sexi?

15.01.2019 13:00
fúzy - brada - muž s bradou - nový trend Foto:
Dávni Gréci sa pozerali na fúzy ako na známku mužnosti, zatiaľ čo Európania na konci 19. storočia ich pokladali za symbol solídnej dôstojnosti strednej triedy.
debata

Fúzy nie sú sexi

Sú ľudia, ktorých móda vôbec nezaujíma a obliekajú si len to, čo sa im páči, resp. držia sa tzv. nadčasovej módy. Ale čo sa týka fúzov, všetci by mali byť informovaní o tom, že jednoducho vôbec nie sú sexi! Ak sa pre ne muž rozhodne, môže pôsobiť hoci extravagantne, štýlovo či cool, ale rozhodne nie sexi. Chĺpky nad hornou perou sexepíl nepodporia. Zistili to v prieskume zoznamovacej aplikácie Jaumo.

Jednoducho nie!

Zapojilo sa doň viac ako 320-tisíc ľudí, ktorí mali odpovedať na jednoduchú otázku, či považujú fúzy za sexi. 74,8 percent všetkých opýtaných odpovedalo celkom jasne „nie!“ V porovnaní pohlaví vidno, že muži vnímajú fúzy ešte o čosi menej sexi ako ženy. Ak 65,5 percent dalo fúzam červenú kartu, znamená to, že 34,5 percent ich vníma predsa len trochu atraktívne.

Vo vzťahu je to iné

Záver: Každý si môže so svojimi vlasmi či ochlpením na tvári či na tele robiť, čo uzná za vhodné! Páni by si však mohli fúzy odpustiť, minimálne počas fázy randenia, ak hľadajú svoju „pravú“. Vo vzťahu už veľa vecí pôsobí neskôr celkom inak!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #rande #sexi #fúzy #extravagancia

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...