Nedovoľte stereotypu zabiť vašu lásku! Dodržiavajte pravidlo 2-2-2

Kto by to nepoznal... Každý vzťah sa občas dostane do slepej uličky, z ktorej sa nie vždy dá vyjsť bez väčšej ujmy. Je preto lepšie, ak sa takýmto uličkám vyhneme. Pomôcť môže aj pravidlo 2-2-2. Čo tieto tri dvojky znamenajú?

07.01.2019 11:00
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
nedovoľne nude a každodennosti pochovaŤ vašu lásku.
debata

Ide o kód, ktorý má byť návodom, ako sa v partnerskom živote vyhnúť nude. Je dôležité, aby ste nikdy neprestali spoločne „randiť“, hoci ste už spolu pár rokov. Práve to môže dať vášmu spolunažívaniu potrebný náboj, ktorý váš vzťah drží pohromade.

2 týždne-2 mesiace-2 roky – Tu je vysvetlenie

Prvá dvojka znamená, že partneri by si mali každých 14 dní spoločne vyraziť na večeru mimo domu. Zatvoriť dvere na spoločnom byte, opustiť steny, ktoré tak dobre poznáte. Ideálne je nielenže vyraziť von na večeru, ale aj sa na ňu pekne obliecť. Presne tak, ako keby ste išli na prvé rande. Obaja sa snažte na toho druhého zapôsobiť. Aj vzhľadom.

Druhá dvojka znamená, že raz za dva mesiace by ste si mali urobiť výlet a niekam spoločne vycestovať. Či už zamierite do vzdialenejšieho historického mestečka alebo na wellness víkend – to je už na vás. Ide o to dopriať si deň aj noc len pre seba, vychutnať si spoločný oddych, vidieť či prežiť niečo príjemné a obohacujúce – a takto sa oslobodiť zo všednosti a prevetrať si hlavu od stresu.

Tretia dvojka hovorí o tom, že raz za dva roky si doprajte dlhšiu dovolenku vo dvojici. Bez povinností týkajúcich sa rodiny či práce. Ak je to možné, vyrazne bez detí a rozhodne bez pracovných úloh, ktoré treba plniť počas oddychu. Takýto týždeň je skutočným darom pre váš vzťah, tak si ho vychutnajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #stereotyp #pravidlo vzťahu

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...