Skutočne zamilovaný muž robí tieto neobvyklé veci

Sú veci, ktoré pre ženu nespraví nikto iný, jedine zamilovaný muž. Môže sa to zdať vtipné, zábavné, niekedy aj pritiahnuté za vlasy, ale minimálne sa ho nemusíte pýtať, či vás ľúbi. Skutky hovoria namiesto rečí.

16.09.2018 17:00
láska, vzťah, zamilovať sa Foto:
Zamilovaný muž je plný príjemných prekvapení pre vás.
debata

Nebojí sa ukázať slabosť

Už nie je za každú cenu hrdina. Je to chlap, ktorý vám povie, keď mu niečo nevyšlo, ak ho niečo trápi, nebude hrať hrdinu za každú cenu aj tam, kde to už na hrdinstvo nie je ani náhodou. Ľúbi vás, dôveruje vám a chápe, že láska už nie je len o vyťahovaní sa, ale o vzájomnej podpore. Ak partner ukáže, že nie je absolútne dokonalý, práve to je znak, že pred vami odhodil pancier, ako pred niekým, komu plne dôveruje a naplno ho ľúbi.

Vidí vo vás krásu každý deň

To znamená, že si nájde možnosť aj príležitosť, aby vám polichotil, potešil vás, usmial sa a povedal vám pekné slovo. Pochváli niekedy len to, ako chodíte alebo jednoducho akúkoľvek maličkosť na vás vie vyzdvihnúť, aby vám dal na známosť, že na vás má rád všetko. Je to veľmi príjemné, pretože takýto muž ľúbi aj to, ako dýchate.

Viac šťastia aj viac lásky

Záleží mu na tom, aby ste s ním bola šťastná. To v praxi znamená, že mu ide o váš úsmev na perách prakticky 24 hodín denne. Chápe, že láska to nie sú len slová, ale činy, ktoré toho druhého robia šťastného. Zamilovaný muž nejde podľa nejakého receptu v ženskom časopise, ale podľa vašich želaní. Počúva vás aj medzi slovami a číta vaše želania medzi riadkami. Je plný príjemných prekvapení pre vás.

Je vás najväčší fanúšik

Láska nie je o tom, že partner bude chcieť, aby ste sa o neho starali. Láska je o tom, že vás bude podporovať. Že bude pri vás stáť, keď sa rozhodnete urobiť aj niečo pre seba, keď zatúžite študovať, ísť sa zabaviť, alebo chcete niečo veľké urobiť, o čom dlho snívate, on vás podporí, aj keď nemusí byť s vami.

Bojuje o vašu lásku

Chápe, že láska nie je perpetuum mobile ani niečo, čo je a už bude navždy. Preto sa vám snaží rozumieť a tak trochu byť pre vás vždy tým chlapom, ktorého stojí za to milovať. Stará sa o to, aby láska, ani vášeň medzi vami nevymizli a volí si na to svoje vlastné spôsoby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #zamilovanosť #šťastie #dôverovať si

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...