Netradičné formy, ako si pripraviť erotický večer

Večera, sviečky a hudba sú už tak obohraným klišé, že viac ako túžbu nabudia, udupú ju do zeme. Ak sa však chcete príjemne, spoločne a eroticky navnadiť, skúste zaujímavé a netradičnejšie postupy.

18.08.2018 16:00
láska, vzťah Foto:
Skúste sa na seba pozerať, rozprávať, vyznať si lásku.
debata

Čítanie z knihy

Dnes je na trhu množstvo kníh, ktoré sú viac či menej erotické. Je v nich dosť strán otvorených nežností, láskania, či priamo sexuálnych opisov. Môžete si vybrať od jemnejších príbehov až po tie, ktoré hrajú na strunky milovníkom drsnejších praktík. Potom už len stačí ľahnúť si do postele a niekoľko podobných statí si prečítať. Čítať môžete vy alebo partner, prípadne na striedačku. Uvidíte, že po pár stranách erotických opisov sa na seba vrhnete s úplne iným apetítom ako bez príbehov.

Tanec

Jednoducho si pustite doma hudbu a dajte si pár slaďákov. Tanec je krásna predohra a mnoho párov tancuje len na diskotékach, či oslavách. Zblížia sa, pocítia nežný dotyk toho druhého, ale tanec skončí a oni sa posadia za stôl. Ak tancujete doma, nemáte žiadne obmedzenia, nemusíte sa nikam ponáhľať. Z tanca predsa môžete prejsť rovno do láskania. Samotné tanečné korky, blízkosť milovaného a hudba sú príchute, ktoré spravia večer krásne romantickým a horúcim.

Spoločný čaj

Vymeňte chrumky, víno, pivo a čokoľvek iné za príjemne rozvoniavajúci čaj. A skúste to s čajovým obradom. Pripravte si chutný čaj v tradičných miskách. Nalejte si ho z kanvice jeden druhému. Čaje sú rôzne. Niektoré dodajú energiu, iné rozpália vášeň. Tak či tak, aj v týchto letných dňoch nie sú zlé. Rozohrejú vás totiž a vy zrazu aj ľahké oblečenie na sebe budete považovať za zbytočné. Nehovoriac o tom, že práve podávanie čaju druhému človeku vyvoláva silný pocit náklonnosti. Užite si ho naplno.

Vytvorte si čas pre seba

Mnoho párov to nevie. Sú spolu, ale prakticky nie sú. Pozerajú televízor, alebo majú zapnuté minimálne rádio. Akoby stratili potrebu byť iba spolu. Nechajte mobil mimo izby, nezapínajte televízor, neberte nič do ruky, maximálne dlane partnera. Skúste sa na seba pozerať, rozprávať, vyznať si lásku. Iba tak spolu byť. Neuveríte, ako sa tieto chvíle zdajú byť zo začiatku nezvyčajnými. Ľudia totiž zabudli byť už tak ľudsky sami so sebou. Vďaka tomu môžete objaviť nielen sami seba, ale aj túžby, náklonnosť a chuť toho druhého pomilovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #tanec #milovanie #čaj #erotika #nežnosti #erotická literatúra

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...