Muž v znamení leva: Nerád prehráva, bojí sa zlyhania

Ak by mali do miestnosti vojsť dvanásti muži, každý v inom znamení, všetky oči by sa upreli na leva.

03.08.2018 14:30
debata
Muž v znamení leva. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie lev Muž v znamení leva.

Je najvýraznejší

Astrológovia ho totiž charakterizujú ako slnko, najvýraznejšie zo všetkých znamení. A túto pozornosť si patrične užíva, žije kvôli nej. Byť úspešným, obdivovaným a velebeným, to je taký veľký levov sen, často sa mu aj plní. Ak to ale chvíľu nevychádza, ako si predstavuje, neváha hodiť sa o zem, búšiť do steny. Neznáša prehry. Miluje však boje.

Chce ohnivku

Čo sa týka lásky, lev potrebuje po svojom boku ohnivé znamenie. Pokojné (panna či rak) by ho doslova uspávali, sú to znamenia, ktoré sa radi podriadia, nemal by v takom prípade s kým bojovať a to by ho ubíjalo, dlho by ho to nebavilo. Je sebavedomý, neznesie ženy, ktoré s ním začnú flirtovať, to je predsa jeho úloha. Ale pozor, sklamanie neznesie ani v prípade neúspechu u žien.

Herec alebo športovec?

Uplatní sa všade, kde môže byť obdivovaný, bude z neho napríklad slávny herec, ktorý bude rád dávať rozhovory a s obľubou sa postaví pred objektív fotografa. Dobrá je pre leva aj profesia športovca, ktorého často vidieť v televízii. Bude určite dobrý aj podnikateľ a najlepšie sa bude cítiť v spoločnosti žien, ktoré ho hoci aj „ticho“ obdivujú.

Nič pre citlivky ani šedé myšky

Dobre si rozmyslite, milé dámy, spolužitie s týmto pánom. Nie je to nič pre citlivky, ani šedé myšky! Musíte byť trochu dominantná, aby vás oboch vzrušoval každodenné „žabomyšie“ vojny „kto z koho“ a dostatočne krásna na to, aby ste tohto krásavca reprezentovali v spoločnosti. Život s ním nie je jednoduchý, lebo hoci to nedáva najavo, je plný obáv zo zlyhaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #znamenie lev #prehra #úspech #obdiv #BOJ #zlyhanie

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...