Znaky, že sa románik mení na plnohodnotný vzťah

Ani ste si s ním možno nechceli začať. Bol to úlet, diskotéka, známosť na jednu noc. Teda taký bol plán, ale vy zrazu cítite, že sa z náhody vyvíja niečo viac. Žeby tie náhody predsa len neexistovali? Skúste si to otestovať.

18.02.2018 17:00
stretnutie, rande, jednorazovka Foto:
Keď sa náhodná známosť zmení na vzťah.
debata

Kontakt s radosťou

Je rozdiel, či si na románik spomínate už ráno ako na omyl, alebo máte chuť ozvať sa partnerovi znova. Ak má chuť aj on, je viac ako jasné, že preskočila iskra. To ešte nie je záruka dlhodobého vzťahu, ale prezrádza, že je v tom niečo viac, ako len náhla telesná slabosť.

Pomútené myšlienky

Na obyčajnú príhodu si môžete spomenúť viac ráz za život. No na muža, ktorý vám skrížil cestu a má potenciál partnera, myslíte akosi pričasto. Pristihnete sa pri tom, ako nepočúvate okolie, lebo ste zrazu myšlienkami inde – pri ňom. A bác! Usmievate sa, akoby ste lietali a všetko to spôsobila náhodná známosť. Tieto pocity sú znakom toho, že ste sa s najväčšou pravdepodobnosťou zamilovali.

Stretávate sa

Je jedno aký si dáte dôvod. Pre niekoho to môže byť opakovanie dobrého sexu, pre iného trávenie voľných chvíľ a zdieľanie osamelého večera. Nie je dôležitá príčina ale to, že sa spolu stretávate často, vyhľadávate k spoločnému stretnutiu príležitosť a je vám spolu fajn.

Prehlbujete aj netelesné záležitosti

Zrazu nie je pre vás tak dôležité, ako rýchlo vás partner uspokojí v posteli, ale rada ho počúvate, kontrujete mu slovami, smejete sa na jeho vtipoch. Ak ste prešli od telesných túžob k tým, že vám chýba nielen ako muž, ale aj ako spriaznená duša, je to čas zrelý posunúť „kamarátstvo“ do vzťahu.

Čakáte

Neustále riešite ten pocit, či sa vám ozve. Či napíše len tak počas dňa, že na vás myslí. Máte pocit, že by ste mu napísali aj prvá, ale nechcete byť tou, čo príliš tlačí na pílu. Vtedy je to jasné, cítite, že známosť má potenciál zaujať vás na viac ako iba na pár chvíľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #románik #zamilovať sa #náhodná známosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...