Chcete, aby sa do vás zaľúbil? Postupujte takto

Stojí o mňa? Chce ma? Je do mňa zaľúbený? Tušiť niečo môžeme, ale vedieť? Rozoberáme to s priateľkami, rozoberáme jeho esemesky a analyzujeme časový odstup medzi jednotlivými volaniami. Dve hodiny? Celkom dobrý priemer. Celý deň sa neozval? Oheň na streche! On ma nemiluje...!

30.10.2017 15:00
rande, večer Foto:
Ilustračné foto.
debata (3)

Ako dosiahnem, aby o mňa stál a nepozeral sa už ani doprava, ani doľava? Trik, vďaka ktorému sa muž do vás zamiluje, neexistuje. Stavte však na tieto tipy:

Buďte šťastná

Aj bez neho. V momente, kedy ste sama so sebou šťastná, žijete svoj život, stretávate sa s priateľmi, venujete sa tomu, čo vás baví, a to len z dôvodu, že vám to robí dobre, cvičíte si na mužovi silu príťažlivosti. Znamená to, že ste šťastná aj bez muža a máte naplnený život. Stručne povedané, ste žena, ktorá je s partnerom, pretože chce, nie preto, že to potrebuje (malý, ale rozhodujúci rozdiel).

Nebuďte jeho psíkom

Sformulujme to inak: Neskáčete, ako píska. Predovšetkým na začiatku vzťahu, keď sme totálne zamilovaní, tolerujeme toho viac a „sme k dispozícii“ hneď, ako si na nás nájde čas. To je pochopiteľné, chceme spolu tráviť každú možnú sekundu. Ale: Závislosť nevzniká, ak je „droga“ poruke. Doprajte mu pocit, aké to je – chýbať mu. Vymyslite si hocičo – stretnutie s kamarátkou, párty vašej sesternice… Nemajte čas hneď, len preto, že on si ho konečne našiel. Máte svoj život – a nežite len ten jeho!

Ste dobrá!

Pre nás, ženy, je to typické. Jedna pochybnosť za druhou. Celulitída, krivý nos, pár kíl navyše… Neustále sme vo víre pochybností. Ako nás môže niekto ľúbiť, keď neľúbime samy seba? Práve tento bod sa nerealizuje najľahšie, vedzte však, že ak sa naučíte byť spokojná sama so sebou, pre mužov budete oveľa atraktívnejšia.

Dobrá nálada musí byť

S akými ľuďmi rada trávite čas? S nedôverčivými, ktorí neustále rýpu alebo nebodaj s večnými negativistami, ktorým sa v ničom nedarí a vravia, že všetko je nezmyselné a nanič? No vidíte, nikto ich nemá rád. Ani vy. Preto sa správajte na prvom, druhom, aj desiatom rande s potenciálnym partnerom tak, ako by ste chceli, aby sa správal on. Dbajte o to, aby bola u vás na každom stretnutí príjemná atmosféra, z čoho vyplynie, že tráviť spolu čas bude pre oboch prínosom.

Majte hranice

Nie, nie ste odpadkový kôš. Nemusíte počúvať dlhé historky o tom, ako neznáša svoju ex, že je neustále bez peňazí alebo sa cíti v práci neuznaný. My ženy máme tendenciu robiť našej novej láske terapeuta, alebo dokonca nahrádzať mu mamičku. Aj vy máte hranice, ktoré nikto nesmie prekročiť. Ak sa má do vás zaľúbiť, musí vás v prvom rade vnímať ako ženu, nie ako svoju psychologičku.

Musí zabojovať

Znie to síce trochu staromódne. Čo sa dá získať ľahko, pre muža väčšinou nemá vysokú hodnotu. On chce „žobroniť“ o vašu pozornosť, chce vás „prenasledovať“. Ak chcete, aby sa do vás zamiloval, musí cítiť, že mu nepatríte okamžite, keď vstúpite do izby. Zmes blízkosti a vzdialenosti je to, čo medzi dvoma zamilovanými vytvorí skutočné napätie.

Všetko chce čas

Človek na treťom stretnutí ešte nerozpráva o tom, že vás miluje, nespomína svadbu ani deti. Nevolá vám každú hodinu po prvom stretnutí? Upokojte sa! Ešte nerobte uzávery! Ak naňho prestanete tlačiť, začne sa o vás viac zaujímať.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #závislosť #zaľúbenie #atraktivita #dobrá nálada #odstup

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...