Milenecká aféra s kolegom vám prerástla cez hlavu?

Nevinné laškovanie za počítačom prerástlo do niečoho, čo ste už nedokázali zastaviť.

02.06.2017 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Už ste sa sexu nabažili... Čo teraz?
debata

Prišla prvá spoločná noc, potom ďalšia. A z vášho pracovného flirtu je zrazu milenecká aférka. Užívate si ju naplno, no na druhej strane je vám od začiatku jasné, že vzťah s kolegom nechcete. A tak sa po niekoľkých horúcich týždňoch rozhodnete všetko ukončiť. Na pracovisku to však nemusí byť až také ľahké.

Najskôr kolegovi vysvetlite, že končíte. To však obnáša z vašej strany najmä to, že ho už nebudete provokovať. Zabudnite na horúce pohľady, na dvojzmyselné „doberanie“ sa… Inak sa to s vami bude ťahať ešte niekoľko mesiacov.

Predsa len, nezáväzný sex je sladkým pokušením, ktorý muža láka a láka. Napriek vašej snahe, on si nedá pokoj. Píše vám mejly, pozýva vás na kávu či obed, je dotieravý. V takom prípade s ním prerušte všetky kontakty. Žiadne odpovedanie na správy, ani zdvorilostné… Vašu konverzáciu obmedzte na pracovné minimum. Vyhýbajte sa mu, nezostávajte s ním sama, nedávajte mu žiadnu príležitosť, aby vás kontaktoval.

Máte nový objav? Potom nezaškodí, ak s ním „skočíte“ na obed do vašej firemnej reštaurácie. Nech sa váš kolega na vlastné oči predvedčí, že naozaj nemá šancu. Ste zadaná a hotovo! Dávajte nielen jemu, ale všetkým v práci najavo, že niekoho máte a ste s ním šťastná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #flirt #kolega #aféra

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...