Štyri najnevernejšie znamenia. Pozor, koho vám nadelili hviezdy!

Hovorí sa, že vo svete nie je nič náhoda a astrológovia to veľmi dobre poznajú. Niektorí ľudia sú tú údajne preto, aby nás niečo naučili, iní aby ľúbili a niektorí podviedli.

28.08.2016 17:00
znamenie lev Foto:
Muž v znamení leva je rád stredobodom pozornosti.
debata

Aspoň tak to veštia hviezdy, keď vybraným znameniam zabudli nadeliť inklináciu k monogamii.

Nevera ako charakterová črta

Dodnes nie je celkom vyriešené, čo stojí za neverou. Či pochybnosť, že človek možno nie je úplne monogamný živočích, prípadne je geneticky podmienená, alebo je to vec charakteru. Astrológovia v tom majú jasno. Niektoré typy ľudí majú k nevere bližšie aj preto, že sa narodili v (ne)správnom čase.

Pozor na ryby

Je potrebné strážiť ich emócie. Nimi sa totiž riadia ako podľa GPS, ktoré ich vie k polovičke pripútať silou kliešťa, ale niekedy ich zavedie na skusy. Ryby sú náchylné na zmeny nálad a ich činy ovplyvňuje srdce. Preto ak sa cítia vo vzťahu nenaplnené, vedia vykĺznuť ako mokrý kapor z dlaní. Je pre nich dôležité romantické prostredie a pocit pohody. Problémy totiž neriešia s hlavou hore, ale unikom.

Škorpióni

Dominuje u nich silný sexuálny pud, ktorý niekedy nevedia uhasiť na domácom piesočku. Z toho pramení, že škorpión sa dokáže dostať na scestie a pritom to s láskou ani problematickým vzťahom nemusí mať nič spoločné. Jednoducho potrebuje vybitie sexuálnej energie realizovať bez ohľadu na dôsledky. Prirodzene, nie každý škorpión je taký, ale podľa hviezd má k tomu údajne sklony.

Blíženci

Už v samotnom znaku blížencov sú dve postavy, čo znamená, že na zbližovanie sú jednoducho odborníci. V praxi sa pripravte na to, že nemajú problém žonglovať s citmi aj u viac ako jedného partnera. Ako vzdušné znamenie majú sklon k prelietavosti, ale pozor, nevera blížencov je veľmi emotívna a idú do vzťahu nielen telom, ale aj citmi. Rýchlo sa zamilujú, odľúbia aj upadnú do pokušenia.

Lev

Snúbi sa v nich ego a sexualita. Dve zložky, ktoré z nich robia donchuanov prvej ligy. Alfa samcov, pánov tvorstva. Lev je často ten, kto podvádza, aby si dokazoval, že je úspešný, obletovaný a vzťahmi mimo partnerstva si chce dokázať, aký je hrdina. Lev je extrémne citlivý, ak vo vzťahu nie je stredobodom pozornosti. Preto pozor na ich taktiky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #podvod #nevera #charakter #znamenia zverokruhu

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...