Chcete mať na svojej strane jeho kamarátov? Ako to docieliť?

Ukážte jeho kamarátom, že ste skutočná výhra! A spoznajte ich.

16.03.2016 09:30
priatelia, kamaráti Foto:
Ak ste šikovná, jeho priateľov si poľahky získate na svoju stranu.
debata

Nepokazte prvý dojem. Ale ani ten druhý. Väčšina žien si síce nechá poriadne záležať na prvom stretnutí s kamarátmi svojho nového partnera, ale druhé stretnutue tak trochu „zanedbá“. Na prvom sme zväčša vtipné, snažíme sa byť aj tak akurát sexi, pohodové, jednoducho „baby do voza aj do koča“.

Ale čo potom? Príde druhé stretnutie a vy ste už o čosi iná. Menej vtipná, ponáhľate sa niekam, kde by ste boli sami a rýchlo sa lúčite. O treťom stretnutí ani nehovoriac. Myslíte si, že ste si svoje povinnosti splnili a jeho priateľov poznáte. Ale to nestačí! Ak ich chcete naozaj získať, budete musieť s nimi tráviť viacej času.

Vysedávanie v ich obľúbenom bare vám nie je práve po chuti? Tak neváhajte a pozvite ich k sebe. S partnerom pripravte super pohostenie, kúpte nejaký alkohol a očakávajte ich príchod. Áno, je dobré byť po ruke a nastavená na to, že u vás nestrávia hodinu či dve, ale rovno celú noc. Ak to zvládnete, ste na dobrej ceste navždy si ich získať na svoju stranu.

Ďalší bod získate, ak im pripravíte skvelý program a absolvujete ho s nimi. Sobotné poobedie na basketbalovom zápase sa na prvý pohľad môže zdať ako dobrá „nuda“, ale ak tento šport milujú… Pre jeden raz sa môžete premôcť. Vaša častejšia prítomnosť sa ani nebude očakávať, nemajte strach. Stačí len ukázať, že vám to nie je proti srsti.

A ďalšie body? Nevyzváňajte vášmu drahému každú hodinu, ak je práve vonku s priateľmi. Nekonrolujte ho, ani nerobte scény, ak sa zdrží. Určite by to spomenul pred kamarátmi a okamžite by vám zaradili do kategórie „stíhačka“. A takú nechce mať v partti nikto.

Pokúste ich naozaj spoznať. Dajte im šancu, aby vám ukázali, akí sú. Strávte s nimi nejaký čas len tak, bez toho, aby ste mali nejaký špeciálny program. Počúvajte ich, pýtajte sa, buďte jednoducho priateľská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #kamarát #stretnutie

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...