Ako si otestovať vernosť chlapa a nebyť za naivku!

Príbehy o nasadenej kráske na vlastného frajera, tajnom písaní správ z iného čísla, či prezeraní mobilu, pozná každá.

10.11.2015 13:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Nikto nie je tak zaneprázdnený, aby si nenašiel čas na ženu svojho života.
debata

Pri odhalení takýchto manierov však nejeden muž zabuchol dvere pred partnerkou. Vernosť sa dá overiť aj inak ako lacným spôsobom hysterickej stíhačky.

Všímajte si lásku

Overovať, preverovať a skúmať môžete výplatnú pásku, ale láska určite nie je niečo, čo treba podrobovať previerkam. Existujú na to dva dobré dôvody. Prvým je, že ak sa partner o previerke dozvie, okamžite pochopí, že mu neveríte a vzťah bez dôvery je ako topánka bez podošvy. Úplne nanič. Druhým dôvodom je, že aj tí najvernejší muži si môžu dopriať malý flirt bez hlbšieho zmyslu, no je jasné, že z každej iskričky by ste už vydúchali riadnu vatru. Miesto overovania si všímajte jeho lásku. Muž, ktorý vám denne dá bozk na pery, pohladí vás pred spaním, povie vám milé slovo, keď sa stretnete, nepotrebuje preverovať, či je verný.

Pripravte si ukážkový sex

Muž, ktorý má milenku, bude od vás duchom vzdialený. Inak vás bude objímať a inak milovať. Pripravte si skutočné sexuálne predstavenie. Môžete sa nahodiť do sexi negližé, alebo mu predviesť o čom vždy sníval. Ponúknite mu to najlepšie v posteli a vnímajte, či sa mu rozšíria oči, nozdry, či to bude vášeň, ktorá vás zaplaví, alebo sa opäť len sporadicky pomilujete. Každá žena spozná, či sa s ňou muž miluje ako s prvou, alebo druhou. Práve útok na erotickú strunku ho z mnohého môže usvedčiť, alebo očistiť.

Chce byť s vami?

Nemá potrebu chodiť niekam bez vás. Chcete sa pridať na služobnú cestu k nemu? Vôbec mu to nevadí. Začnete s ním chodiť do fitka? Bude nadšený. Muž, ktorý partnerku bezvýhradne miluje, chce aby bola pri ňom od zobudenia a špeciálne pri veciach, ktoré má rád. Ak naopak zamrzne v tvári, stvrdnú mu črty a zdôvodňuje, prečo potrebuje byť sám pri svojich obľúbených činnostiach, môžete si byť viac menej istá, že spoločnosť mu robí niekto iný. Mužom totiž málokedy stačí radosť osamote. Oni ju potrebujú zdieľať. Najradšej s opačným pohlavím.

Nájde si na vás čas?

Nikto nie je tak zaneprázdnený, aby si nenašiel čas na ženu svojho života. Jedine, že by ste ňou neboli. Niekedy sa povinnosti nedajú odsunúť, no ak sa nedajú nikdy, nebude v tom pracovné nasadenie, ale obvykle zlyhávanie vernosti. Ak poznáte jeho diár, viete čo robí a nemá problém priznať, kedy má čas a kedy to nejde, nehrá s dvojitými kartami. V opačnom prípade často blufuje…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #vernosť #nedôvera

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...