Pochybujete, ako to medzi vami vlastne je?

Vážny vzťah či len "zabíjanie" času počas čakania na lásku vášho života?

25.06.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Z toho láska si nebude...
debata

Stretávate sa s ním už nejaký čas a priatelia sa vás pýtajú, ako to vyzerá. Ste spolu ako pár? Vyzerá to vážne? Alebo ide len o niekoho, s kým „zabíjate“ čas či čakanie na veľkú lásku? AK ste sama na pochybách, tu je pomôcka, ako to zistiť.

Z tohto vzťahu vážny vzťah zrejme nebude:

Jedinou vecou, ktorú máte uňho doma, je vaša zubná kefka. On vám nenavrhol, aby ste si priniesli nejaké potrebné „vecičky“, ani vám neurobil na ne miesto v skrini. Nepredpokladá, že sa stanete súčasťou jeho života.

Vaše stretnutia prebiehajú uňho alebo u vás doma, väčšinou v posteli. Vy pribehnete, možno si otvoríte fľašu vína a po chvíli rozhovoru „šup“ do spálne. Vonku sa nestretávate, ani si žiaden špeciálny program nepripravujete.

Vždy je niečo dôležitejšie ako vy. Hoci aj obyčajné sms-ky či zvoniaci mobil. Nedá mu pokoj, večne je v strehu a nemá prečo sa tváriť, že vy ste pre neho dôležitejšia ako pípnutie prijatej správy.

Nedostávate darčeky. Ani kvet či pozvanie na zmrzlinu. Nič. Nemá potrebu vám robiť radosť alebo vás nejako prekvapovať. Vie, že na isté účely ste jeho „istotou“ a iné veci nerieši.

Stretnutia si neplánujete, jednoducho si iba zavoláte s otázkou: „Máš dnes večer čas?“. Ak je vaša odpoveď „nie“, jeho svet sa nezrúti. Ak znie „áno“, sadne do auta a už „frčí“ k vám. Dôvod jeho návštevy viete dopredu.

Na nežnosti si nepotrpí, nikdy vás len tak nevezme do náručia či nepobozká v kuchyni. Nemá potrebu prejaviť vám nežnosť či ukázať, ako mu na vás záleží. Ak v jeho živote zrazu nebudete, nezblázni sa z toho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #posteľ #priateľ #Intimita #spálňa

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...