Opäť vás dostal do pomykova? Vráťte mu to!

Nemlčte ani mu neasistujte! Vášmu drahému narástol hrebienok?

02.06.2014 09:00
tajomstvo - klebetenie  - muž Foto:
Tak mu to pekne "natrite".
debata

Váš drahý je vtipkár, ale občas naozaj „prestrelí“. A vás tak dostane do trápnej situácie, v ktorej zostanete bez slov! Ale s tým môžete skončiť. Pekne mu to vráťte, nech vie, že nielen na váš účet sa bude stále vtipkovať.

Určite máte zmysel pre humor, ak žijete po boku vtipkára. Veď inak by ste s ním asi ani nevydržali. Ale skutočnosť, že on si berie slovo a nikoho sa nepýta, či môže, vás občas „vytočí“. Ale zvykli ste si byť v úzadí a on to automaticky očakáva. Ale to vôbec nemusíte. Pri bláznivých nápadoch vášho drahého nemusíte stáť mimo. Ani mu nemusíte večne asistovať.

Iste, zasmiať sa na jeho výstrelkoch a najmä tým, ktoré nasmeroval k vám, sa stalo už vašou povinnosťou. A na vašom drahom milujete jeho bezprostrednosť a nepredvídateľnosť. Na druhej strane, niekedy ostanete ako „trdlo“, ktoré bez slov pozerá pred seba. Zasa „prestrelil“. A kým on sa baví, niekto tretí zachraňuje situáciu.

Vymaňte sa z jeho kolotoča večných vtipných útokov. Ak nabudúce nasmeruje k vám ďalšiu pichľavú a extrémne veselú poznámku, nemlčte. Využite svoju pohotovosť aj trénovanosť, veď ste napokon jeho partnerka, a zaútočte. Rovnako nečakane a priamo ako on. Ak sa vám to podarí raz, odhodláte sa aj ďalší pokus. A jeho prekvapený pohľad si vychutnajte.

Ak vám to nejde, trénujte. Napríklad v spoločnosti kamarátok s poriadne podrezaným jazykom. Pár vtipných a ostrých výmen zvládnete, najmä vtedy, ak o nič nejde. Iba o tréning. Musíte sa odvážiť a už to pôjde samé.

Aj keď to nepôjde a vám sú partnerove poznámky na verejnosti už nepríjemné, nesmejte sa a ani nemlčte. Ozvite sa, inak sa jeho narážky a poznámky budú stupňovať. Únosnosť neurčuje iba on, ale aj vy. A nemali by ste sa trápiť. Ak vám niečo je proti srsti, tak si to nemusíte nechať páčiť. Dokonca ani od vášho drahého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vtip #trápnosti

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...