Ako povedať chlapovi 'ľúbim ťa', aby tomu rozumel?

Roztiahnuť nohy nestačí, aj keď muži si často spájajú sexuálnu prístupnosť ženy s jej láskou.

25.04.2014 07:00
rozhovor, láska, muž a žena Foto:
Ľúbim ťa a milujem sú slová, ktoré sa časom stanú iba súčasťou najintímnejších chvíľ. Povedať si slovné vyznanie lásky aj viac ráz za deň je terapia na neistotu každého chlapa.
debata

Tento jazyk nie je univerzálny a rovnako nefunguje ani romantický výkladový slovník. Muži milujú vyznania lásky, ale treba vedieť, ako ich podať. Inak voči nim zostanú slepí aj hluchí.

Pohladkajte mu ego

Či už chcete zbaliť nového chlapa, alebo dať svojmu pocit, že mu na vás záleží, pohlaďte mu ego. Vyznáte tým okamžite sympatie a získate si jeho srdce. Prečo? Pre úplnú maličkosť. Muži sú radi alfa samci a to čo robia, chcú aby zaujalo predovšetkým ženské osadenstvo. Ak mu pohladíte ego a aspoň slovne vyzdvihnete na piedestál nad ostatných chlapov, je jasné, pre koho vaše srdce bije.

Opakovanie je matkou múdrosti

Slovo nič nestojí, prečo ním teda šetriť? Ľúbim ťa a milujem sú slová, ktoré sa časom stanú iba súčasťou najintímnejších chvíľ. Povedať si slovné vyznanie lásky aj viac ráz za deň je terapia na neistotu každého chlapa. Vraví sa síce, že slová sú málo, ale bez slov sú činy tak trochu neúplné. Vyznajte mu lásku slovami a riaďte sa každodennou praxou vo vzťahu k chlapom. Ak mu niečo nepripomínate dookola, akoby ste to ani nepovedali.

Detské sny aj v dospelosti

Nemôžete mu krajšie povedať, že ho milujete, ak mu dáte pochopenie pre jeho sny. Mnoho z nich sa nikdy nenaplní o ďalšie sa ani nikdy nepokúsi. Ale nosí ich v sebe a rád prezentuje. Toto vyznanie lásky pramení z detstva, keď matky mužov nechávali snívať a nebrali im nádeje. Tak chápe lásku od mamičky a posudzuje vo vzťahu k partnerke. Tieto vyznania nikdy nesklamú.

Dajte mu za pravdu

Pokojne aj s dodatkom, že ho ľúbite. Muži nič neocenia viac ako podporu a náklonnosť sa na jeho stranu. Nie doma v obývačke pri politickej debate, hoc aj to sa ráta. Omnoho zásadnejšie vyznanie je pred kamarátmi, známymi, rodičmi, návštevou. Vtedy vie, že má vo vás spoluhráča, s ktorým môže ťahať za jeden povraz. Aj keby proti celému svetu a to môže iba s niekým kto ho ľúbi a ku komu sám cíti rovnakú náklonnosť.

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #city #chlap #ľúbim ťa

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...