Anketa: Aký najtrápnejší dôvod rozchodu ste zažili?

Ktovie, či ešte existuje žena, ktorá verí mužovej výhovorke, keď povie, že "si pre mňa príliš dobrá"... Čo povedali pri rozchodoch muži vám?

28.01.2014 12:00
vzťah, vzťahový problém, rozchod, výhovorka Foto:
Ilustračné foto.
debata

Alena (25): So mnou sa priateľ rozišiel s dôvodom, že na mňa nemá čas. Ale mal to vymyslené dokonale. Oklamal veci, ktoré som si v tom čase nemala ako overiť. Pracoval v banke a povedal, že mu pridali ešte jeden projekt. Vraj bude kvôli tomu oveľa viac cestovať, má stresy a preto je nefér, aby sme boli spolu. Stále operoval s tým, že ako si ma on váži a preto si zaslúžim iného muža, ktorý na mňa bude mať stále čas. Myslím, že to bolo ponižujúcejšie, ako keby mi povedal, že ma už nemiluje…

Martina (25): Na mňa môj muž nehral žiadne hry. Povedal mi, čo cítil. Keďže sme spravili chybu a brali sme sa v úplne netradičnom veku (ako 19-roční), o dva roky asi pochopil, že existujú aj iné ženy. Síce nikoho nemal, jedného dňa prišiel za mnou s tým, že on už takto žiť nevládze. V tom čase som to nechápala, náš vzťah som považovala za mimoriadne kvalitný, napĺňal ma a niekoľko mesiacov som preto navštevovala dokonca terapeutku. Keď som po roku stretla iného muža, pochopila som, že nič lepšie sa asi nemohlo stať.

Ivana (26): Môjmu priateľovi bolo trápne rozísť sa so mnou, resp. bolo to preňho nepríjemné, nebol to grobian. Dôvod rozchodu mi je jasný, on na rodinu ešte pripravený nebol a mne už neúprosne tikali biologické hodinky. Preto sa stále jasne nevyjadroval, len robil nezmyselné veci, aby som to pochopila a sama mu dala „výpoveď“. No a ja som to pochopila. Keď som napokon povedala, že sa chcem rozísť, padol mu balvan zo srdca. Tak takýto bol náš rozchod. Po tom, čo sa odsťahoval z nášho spoločného bytu, som ho už nikdy v živote nevidela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #výhovorka

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...