Čo potrebuje chlap k absolútnemu šťastiu?

Za každým úspešným chlapom stojí žena. To sme nevymysleli my, ale overili roky.

15.01.2014 08:30
dobrý sex, spokojnosť pri sexe, sex Foto:
Mužovi nestačí len sex, mal by to byť aj dobrý sex.
debata

Prirodzene žena túži z muža po svojom boku tak trochu vychovať nielen partnera svojich snov a playboya, po ktorom bude túžiť každá, ale vytvoriť mu doma atmosféru šťastia, aby si žiadna ani neškrtla. Tie, čo to dokážu, sa jednoznačne riadia návodom popísaným nižšie.

Dobrý sex! Nielen sex

Muži a sex je výnimočná kapitola, ktorú treba mať vo vzťahu dobre zvládnutú. Lenže nie je sex ako sex. To vám povie každý chlap. Rovnako nie je ani auto ako auto. Odvezie vás všetko čo má štyri kolesá a STK, ale v konečnom dôsledku mužom ide o niečo iné. V posteli sa sem tam hodí aj žena, čo vie „len“ roztiahnuť nohy, ale muži potrebujú vášeň, nehu, zvodnosť, pocit, že po nich túžite, že sa medzi vašimi stehnami stáva milencom vášho života. To, čo robí muža pri sexe šťastným je vášeň ženy, s ktorou milovanie prežíva. Vtedy milovanie nevymení za hru, kamarátov, ani ligu majstrov. V inom prípade začne hľadať výhovorky prečo ubziknúť z postele a hľadať vášnivé milenky.

Podporu

Nehovorí sa o tom verejne, ale aj muž potrebuje svoje rameno. Prezentujete sa ako slabší článok vzťahu? Muži potrebujú obvykle seberovné partnerky, čo vedia nielen byť vypočuté, ale aj vypočuť a poľutovať keď treba. Skutočný záujem o problémy svojho partnera prejavuje príliš málo žien na to, aby sa muži cítili naozaj šťastní. Dajte si záležať a z času na čas otvorte kapitolu jeho citov, túžob a plánov. Práve plány a sny, nech sú akokoľvek uletené, správna žena pre šťastie svojej polovičky vypočuje aj podporí. Aspoň slovne, nie úškrnom.

Voľnosť

Nenájdete šťastného muža, ktorý je pod drobnohľadom. Dajte mužovi pocit slobody a s ním príde aj šťastie. Muž dusený vo vlastnej šťave je dosť inteligentný, aby si uvedomil, že chce žiť a nie sa tváriť že vysúdil domáce väzenie. Sloboda, dôvera a voľnosť pohybu. Muž nepotrebuje toho veľa, ale sloboda patrí k tomu, čo si chce naveky ustrážiť. Aj preto sa nehrnú do svadby a obrúčky nechávajú radšej na nočnom stolíku ako na prstenníku.

Kúsok mamy

A sme doma. Aj mačovia, vysoko postavení podnikatelia, bežní zamestnanci, úradníci. Bez ohľadu na výšku príjmu, postavenia, či auta potrebujú nájsť muži v žene svoje maminy. Aspoň fragmenty. Nie nadarmo si vyberajú partnerky podľa vzoru ich „prvých žien“. Hľadajú to, čo im vzala dospelosť. Ktorá žena to pochopí, pri tej muž vydrží a bude sa usmievať šťastím.

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #mamička #spokojnosť #šťastie #potreby

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...