Predstierate orgazmus? Takéto sú dôsledky!

Stačí, že nie je v posteli tá správna klíma a vy viete, že nech sa partner akokoľvek snaží, vyvrcholenie nedosiahnete.

05.01.2014 17:00
pár - posteľ - milovanie - predstieranie orgazmu Foto:
Po predstieraní orgazmu pociťujú ženy intenzívnu sexuálnu frustráciu.
debata

Vtedy mnoho žien prichádza s „geniálnym“ nápadom. Skúsiť to, o čom sa hovorí stále dookola. Predstieraný orgazmus má zachrániť mužskú hrdosť, ale žena tým až priveľa riskuje. Veď si len porovnajte pozitíva a negatíva. Vyjde vám jediné. Lepšie je nič nepredstierať.

Partner to tuší

Každý, kto zažil orgazmus ženy, vie rozlíšiť klamstvo od úprimnosti. Samozrejme, že môžete byť dobrou herečkou, ale ak nemáte v posteli panica pri prvom sexe, môžete si byť istá, že rozpozná rozdiel. Samozrejme, že nič nepovie, ale automaticky sa bude sústreďovať len na svoje pocity. Veď vy si svoje odohráte. Ak rezignujete na úprimnosť, on často rezignuje na snahu. Nie je problém priznať, že dnes nemáte svoj deň, ako aj partner občas jednoducho nemá na to, aby vzkriesil erekciu hodnú poloboha. Dôsledok je, že ak mu klamete v tom najintímnejšom, tak ktovie, kde ešte. To ho začne zaujímať tiež.

Na skok k promiskuite

Štúdia uverejnená v magazíne Psychológia ľudskej sexuality ukazuje na spojitosť predstieraného orgazmu a nevery. Ženy, ktoré začnú s predstieraním sa skôr, či neskôr dopracujú do stavu, že omnoho viac pracujú na svojej technike hodnovernosti, ako spoločného uspokojenia. Túžba po skutočnom orgazme ich ženie hľadať nové sexuálne zážitky. Na domácej pôde akoby rezignovali. Na druhej strane sa treba spýtať samej seba, ako dlho baví byť muža s tou, čo iba predstiera, že sa jej to páči?

Frustrácia

Nesmierne závažný bod predstieraného orgazmu sa opiera o psychiku. Po predstieraní orgazmu pociťujú ženy intenzívnu sexuálnu frustráciu, ktorá dokonca podľa mnohých odborníkov smeruje k frigidite. Preto pozor, s čím sa zahrávate. Telo napriek neuspokojeniu dostáva impulzy, ktoré by mali znamenať vyvrcholenie, ale to sa nedostaví. Prichádza tak náhla sexuálna frustrácia a jej následkom je častá strata záujmu o sex. Navyše prichádza začarovaný kruh, kedy sa úplne vzďaľuje možnosť vyvrcholiť naozaj intenzívne a to už je skutočne hranicou toho, že o sex s partnerom prestanete mať záujem.

Pretrhnutie intímneho puta

Nestane sa to, ak budete predstierať raz, ani dva razy. Čím častejšie, tým viac sa začnete s partnerom od seba vzďaľovať. On prestane cítiť dokonalú vášeň z vašej strany a vy prestanete tak túžiť po jeho dotykoch ako kedysi. Na druhej strane je prirodzené ochladenie vzťahov medzi ľuďmi, ktorí k sebe nevedia byť úprimní ani v posteli. Je teda na vás, či skúsite riskovať všetko, čo máte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #orgazmus #puto #predstieranie

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...