Čo pri sexe najviac ľutujeme?

Pri sexe by sme sa mali radovať, tešiť z každého okamihu a predsa aj v tých najintímnejších chvíľach je priestor na to, aby nás pochytila ľútosť.

04.12.2013 09:00
sex, vzťah, problém Foto:
Ženy najviac ľutujú, že im vienok sňal ten nepravý.
debata

Pravda, že muži sú z Marsu a ženy z Venuše sa neprejavuje len v rozdielnych túžbach v posteli, ale, samozrejme, aj v ľútosti.

Nevhodní muži

Na prvých miestach v ženskej ľútosti stojí zlá voľba. Najviac ľutujú, že im vienok sňal ten nepravý. S tým, samozrejme, súvisí aj sexuálna aktivita. Zo zistení totiž vyplýva, že ženy nepotrebujú mnoho vzťahov. Ich nadväzovanie súvisí s hľadaním toho pravého, čo má genetické základy. Tomu by najradšej od vienku odovzdali aj deti a celý život.

Akčnosť ich bolí

Ženu najviac trápi, že podľahnú mužovi, ktorý sa javí ako dokonalý, ale v konečnom dôsledku je to omyl. Navyše opäť dajú nohy od seba, keďže cesta k chlapskému srdcu štartuje pod pásom. Z prieskumu lekára Davida Bussa vyplýva, že najviac žien by sa oddalo len mužovi, s ktorým to myslia vážne. Žien, ktoré majú radi sex pre sex je podľa neho zanedbateľné percento. A aj v prípade, že sa mužom zdá, že ženám o nič nejde, vždy ide o viac ako nohy od seba.

Páni chcú viac žien

Muži, aj keď sú v posteli maximálne spokojní, tak podľahnú túžbam a ľútosti, že toho nestihli za svoj život viac. Najmä ak sa sem – tam v bulvárnych magazínoch mihne herec, či športovec, ktorý svoje úlovky počíta na stovky. Vtedy každého chlapa pichne pri srdci a aj kúsok nižšie.

Málo akčnosti

Samozrejme, v presnom opaku k ženám, muži ľutujú, koľko príležitostí na dobrý sex si nechali prejsť pomedzi prsty. Sexi spolužiačky, kolegyne, známe, čašníčky, ženy na ulici, s ktorými sa stretli len úsmevom. Toto ľutuje chlap, ktorý si sadá ako spokojný otec k nedeľnému obedu. Je to podľa Bussa geneticky podmienená ľútosť. Nahlas povedal to, čo všetci tušia. City mužov a žien k svojim partnerom sa radikálne líšia. Preto je ľútosť v oblasti sexuálnej aktivity presne opačného razenia. Muži sú geneticky predurčení vyhľadávať viacero partneriek, ženy starať sa o to svoje. Vždy je však omnoho lepšie, ak si v posteli omnoho viac užívame, ako ľutujeme a to je možné, zdá sa, len vtedy, ak okrem milostných polôh dvojica aplikuje aj okrídlené príslovie, čo oko nevidí, srdce nebolí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľútosť #omyl #výber #akčnosť

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...