Nepristrihujte mužom krídla, urobte ich šťastnými

Ak mu bude s vami krásne, nebude mať dôvod vás opustiť. Myslite na to.

18.10.2013 14:00
láska, manželstvo, partneri Foto:
Stačí tak málo - byť spolu šťastní.
debata

Hoci sa tvária drsne a nepolapiteľne, aj muži dokážu byť citliví či zraniteľní. Čím ich robia ženy vlastne šťastnými? Napríklad týmto:

Muži vyžadujú od ženy nielen bezpodmienečnú lásku, ale aj obdiv a úctu. To ide u nich ruka v ruke. Vtedy je muž šťastný, ak žena ich srdca prejavuje dostatok obdivu, neustále ho chváli a zdôrazňuje mu, aká je s ním šťastná. Muži potrebujú počúvať takéto veci, ukľudňuje ich to a dáva im to pocit, že pre svoju partnerku sú nepostrádateľní.

Pozor na zraňovanie mužského ega! Necitlivé poznámky na margo ich kariéry, vzhľadu či kamarátov. Sú často ako malí chlapci a s kritikou sa vyrovnávajú veľmi ťažko. A ostré slová od svojej lásky si pamätajú. Chcú byť pre vás ideálni, hoci nie vždy sa im to darí. Ak už sa rozhodnete pre kritiku, jemne ju zaobaľte a vyslovte ju citlivo.

Aj muži majú radi romantiku. A hoci len zriedkakedy pripravia prekvapenie vo forme sviečkami osvetlenej kúpeľne či niečo podobné, ich duša dokáže byť jemná. Ich predstavy romantiky sú síce o čosi iné než predstavy ženy, ale ak sa o ňu pokúsia, dokážu roztopiť ľady. Chcú ostať „drsní a nepolapiteľní“, no keď vám ukážu aj ich citlivú stránku, je to pre vás znamenie, že vás milujú.

Muži milujú výzvy. Majú chuť nielen sebe, ale aj svojmu okoliu neustále dokazovať, čo dokážu. V akejkoľvek oblasti. Doprajte im to, nepristrihujte im neustále krídla, lebo to na nich pôsobí ubíjajúco. A hoci občas ztej výšky spadnú a nie je to príjemný pád, rýchlo sa pozbierajú a už začínajú voľačo nové a rovnako riskantné. A potrebujú vašu podporu, lebo ako radi trdia, všetko, čo robia, robia pre vás.

Túžia mať pokojný domov. Vytvorte im ho, je to vo vašich rukách. Potrebujú miesto, kde si oddýchnu, kde sa nabijú pozitívnou energiou a kde nájdu milujúcu osobu. Pocit domova vytvára pre muža práve jeho láska a keď sa vám to podarí, udržíte si ho navždy. Žiadne napätie, hádky či boje na domácej pôde nepraktizujte dlhodobo. Inak by ste ho z vášho hniezda vyhnali.

Rešpektujte priateľov vášho drahého. Trávi s nimi rád čas, sú preňho relaxom, možnosťou, kde sa uvoľní, zabaví, odreaguje. Nikdy mu ich nezakazujte a nerobte scény, keď ich zavolá k vám. Snažte sa s nimi spriateliť, uvidíte, ako to partner ocení. Ak mu doprajete trocha voľnosti s kamarátmi, vždy sa bude za vami tešiť.

debata chyba

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....